czy to prawda że Studencką wczoraj w nocy przymknęli w psychiatryku?....oj będzie się działo jak informacja pójdzie w eter....może nie wytrzymała napięcia, bo kazdy chciał ją wydymać..nawet syndyczka,
nigdzie nie znajdziesz większego skupiska chamów, oszołomów i męt społecznych jak na forum bankiera, chamska szulernia nic więcej, zaglądam tu rzadko ale poczytajcie sobie wpisy na temat techmex na innych (normalnych) forach a zobaczycie różnice, prawie na każdej spółce to można spotkać, na petrolu, dzisiaj na IGR, radochę iż coś spada, iż ktoś traci no i wypisywanie takich bzdur jak powyżej, człowieku zanim coś takiego napiszesz zastanów się trochę co ta kobieta musiała przejść w swoim życiu, do pięt jej nie dorastasz WYPIERDKU społeczny
a co ta kobieta mogła przejść? jej nic nigdy nie brakowało, no chyba że teraz jak jacusia nie ma... a ty chyba jesteś jej nowym menem jak tak skaczesz ludziom do gardła i od wypierdków boksujesz
a skąd ty o tym możesz wiedzieć, bliską przyjaciółką jej jesteś czy co? w twoim wątku już czuć typowy jad bo piszesz - jej nic nigdy nie brakowało - a gdyby nawet to źle? albo to powód aby ją oczerniać? bez odbioru
do NIE debilom-nie lubię takich chłystków którzy prężą się przed innymi a sami to tacy bezpłciowcy, może chłopie lepiej załóż jakąś sektę lub towarzystwo wzajemnej adoracji wtedy będziecie się mogli lizać od stup...co chciałeś udowodnić z tą Studencką, żeś katol.....
ty to naprawdę jesteś nie źle pierdo...nięta, "ale o co chodzi" chciałoby się zapytać z tym twoim wyjazdem z katol..., co ma piernik do wiatraka, wali osobiście mnie to co o mnie myślisz bo nie powiedziałaś w pysk to nie powiedziałaś nic, ponadto kozaczysz bo jesteś za monitorkiem w realu mogę się założyć że pasztet jakich mało, ponadto popełniasz orty nieuku z gimnazjum i potwierdzasz to co napisałem wcześniej o forum bankiera, czyli jest to idealne miejsce dla takich jak ty, życzę powodzenia w inwestowaniu i dużych zarobków bo przypuszczam że z takim nastawieniem nie zajedziesz daleko, na tyle na ile wystarczy ci kapitał który na pewno z dnia na dzień maleje, ale tak to bywa, to co dajesz innym wraca do ciebie z podwójną siłą, sączysz jad, jad dostajesz, bez odbioru