w tym roku w zupełności wystarczy mi 12 zł ... wszystko powyżej bedzie milą niespodzianką........
Na kreskach ładnie wyglądamy, infa tez coraz ciekawsze, tylko ten ff maly, przez co spready prawie 10 procentowe. Ciekaw jestem czy jak beda juz znac dokladny termin przejscia na rynek główny, zrobia jakis split akcji co by płynność troche poprawic?!
Pozdrawiam akcjonariuszy tych obecnych jak i przyszłych, bo watpliwości nie mam, ze takowi niedługo sie tu pojawą ;)
ruch sie zrobił na spólce, jak nigdy ..... jakoś nie chce mi sie wierzyc w te spadki co ktoś na sile chce wywolac.nie ma powodów ku temu, spokojnie czekam na ruch ale w gore bo innego na kreskach nie wiedze, poza tym spolka podpisuje kolejne umowy, raport nie byl taki zly, robia swoje i tyle..... jeszcze chcwile i ktos szarpnie nami ostrzej ;)pozdrawiam i cierpliwości życze
.S4E: Zawarcie umowy z firmą Huawei Symantec Technologies CO., LTD (raport nr 20/2010)
16.11.2010 15:50
Zarząd Emitenta informuje, iż w dniu 16 listopada 2010 r. Emitent otrzymał podpisaną przez firmę Huawei Symantec Technologies CO., LTD umowę dystrybucyjną ("Partnership Agreement").
Umowa ta oznacza dla Emitenta znaczące poszerzenie portfolio produktowego. Huawei Symantec Technologies CO., LTD jest jednym z wiodących producentów rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa sieci i systemów pamięci masowej dla klientów korporacyjnych na całym świecie. Jako wspólne przedsięwzięcie, Huawei Symantec łączy wiedzę Huawei z zakresu infrastruktury telekomunikacyjnej i doświadczenie firmy Symantec w zakresie bezpieczeństwa i systemów do składowania danych.
Wartość zawartej umowy, ze względu na fakt, iż przyszłe zamówienia będą zależne od poszczególnych klientów Emitenta, na dzień sporządzenia niniejszego raportu nie jest możliwa do wiarygodnego oszacowania. Zapisy przedmiotowej umowy są standardowe i nie odbiegają od typowych postanowień stosowanych na rynku.
W opinii Zarządu Emitenta przedmiotowa umowa powinna wpłynąć w sposób pozytywny na wyniki Spółki (m.in. dzięki zwiększeniu oferty Spółki) zarówno w 2010 roku, jak i w kolejnych latach. Ponadto zawarcie umowy z Huawei Symantec Technologies CO., LTD zwiększy rozpoznawalność marki Emitenta i powinno przyczynić się do pozyskiwania kolejnych partnerów i klientów w przyszłości.
Fajna spólka ale obroty to ma zabójcze jeden gruby z 50 tys i lecimy do 10 zł tam powinny pojawić sie normalne obroty i normalna sprzedaż a dalszy ruch po wynikach za IV kw ,
"Pod względem osiągniętych przychodów IV kwartał był najlepszym okresem w 2010 roku.
W porównaniu do IV kwartału poprzedniego roku obrotowego Spółka zanotowała 65%
wzrost przychodów, a takŜe znaczne zwiększenie osiągniętej marŜy.
Analizując narastająco wyniki czterech kwartałów 2010 roku w porównaniu do analogicznego
okresu 2009 roku Spółka osiągnęła wzrosty najwaŜniejszych parametrów: przychodów
(wzrost o 37%), zysku brutto na sprzedaŜy (wzrost o 22%), zysku na działalności
operacyjnej (wzrost o 73%), a takŜe zanotowała najwyŜszy w historii zysk netto (wzrost o
47%)."