• "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: leszczynsky [79.163.226.*]
    sam sobie ich "wychodowałeś" Gruby
  • Re: "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: ~toto [91.94.59.*]
    posluchaj , widze ze ty siedzisz w tej spolce pewnie , i duzo wiesz o niej
    wiec napisz mi kto po ile ma akcjie , co jest ogolnie tutaj grane
    pozdrawim bede wdzieczny
  • Re: "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: ~gul [88.156.89.*]
    to to jest kibel prywatny kibek wtorkowskich
  • Re: "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: leszczynsky [79.163.226.*]
    ok. wzrost pewny na 100% 1 kw przejscie na gł. musi być kapitalizacja 15 mln euro akcja musi byc min. ok 60mln zł/ok 180000000 akcji to daje 31 groszy to musi byc NWZA uchwaliło GPW okresliło kapitalizacje na te 15 mln euro na 2011r to jest pewne jak w banku przy okazji przenosin jest dodatkowy wzrost - spółka groszowa zleci się spekuła
    FF 23% SIEDZĄ fundusze ewenement na NC fundamenty ok, pojawiły się zyski nowy raport 09.11 wskaznik Grahama, Altmana ok eksporter i kraj perspektywy ok
    ale jest jedno ale
    prezes niejaki R. Wtorkowski z serii c nabywa tylko coś 0,96% akcji załatwiając po drodze WDM coś ponad 5% jako akcjonariusza, śmieszna kasa ale jest kolejny fund , reszte prezes komuś sprzedaje obok rynku kto i za ile kupuje nie wiem nie ma obowiązku inf.
    ewidentnie jest animator ja go nazywam gruby chyba to on kupił od prezesa za c0,15 lub tanej sam Wtorkowski aby objąc pakiet musiałby wyłożyć 3,5 banki wolał to sprzedac za ile nie wiem jego sprawa - biednemu zawsze wiatr w oczy....tylko dziwi mnie fakt że główny akcjonariusz nie wspiera własnej firmy którą stworzył to budzi brak zaufania pozostałych jest dobry moment na wejscie najtaniej jak sie da kurs specjalnie nie spadnie czesto na fixingu wyciągany przez grubego za uszy nie może byc za duza róznica kursu KNF patrzy Gruby zbiera ile wlezie od wystraszonych patrzna FF teraz jest ok 22% a będzie mniej dlatego obroty nie rosną fundusze trzymają ta kasa to dla nich kieszonkowe ale próbują zysk pewny ok 100% moze i więcej w 3-4 m-ce do Ciebie nalezy decyzja
  • Re: "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: ~toto [91.94.59.*]
    dzieki za odpowiedz , widac ze ostanio jak byl ruch byly duze obroty bardzo duze historycznie duze , jak ty to interpretujesz takie obroty , bo to sa olbrzymnie obroty
  • Re: "ciemny" lud widzi co jest grane.... Autor: leszczynsky [79.163.226.*]
    muszą być obroty to jeden z warunków KNF PRZY PRZEJSCIU A PRZY OKAZJI trochę się wyleszczył papier no i zaczeli inni inaczej patrzec na papier trzeba i tak dobic do wymaganej kapitalizacji + nawiązka bezp. a potem debiut na gł. spokojnie zysk pewny tym bardziej ze są podstawy fund. będą takie zrywy to można grać na spadki jak animator i więcej zarobić płyń tak jak rekin a też się najesz....
[x]
LUG -0,76% 2,60 2025-11-18 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.