• Ampli - dól/góra Autor: ~totylkoja [*]
    Co się dzieje z tą spółką, miała być taka hossa a tu co?
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    dobrze radze zostawcie ta spolke w spokoju-wczoraj ktos wywalil pkc wieksza ilosc a ze to spolka malo plynna-to zawiesil kurs-ale natychmiast popyt sie odrodzil.i praktycznie nie bylo strat/pozdro
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~Warwolf [195.20.110.*]
    Nie wiem po co ktoś uwal kurs ale obroty były mizerne. Popyt i podaż jest mizerna więc w sumie jest kiszonka i tak dalej będzie bez akcji spekuły albo jakiegoś cudownego info....
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~kumanprx [158.75.42.*]
    osobiscie kupilem ampli po 2,7pln ale wciaz trzymam bo wierze w spolke na podstawie wczesniejszych obserwacji i inwestycji. Moglem oddac po 4.1 z ok 30% zysku ale spodziewam sie duzo wiecej. Spokojnie, zblizaja sie wyniki za 3kwartal. Jestem pewien ze zrobia duze wrazenie. pozdrawiam wytrwalych.
    No proszę to już długo trzymasz. Ja wciągam do miesiąca od 3,5 do 3,9 i też poczekam ;))
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~miron [93.105.218.*]
    typowa spokojna spółka. 4 złote miało już wliczone dobre wyniki za poprzedni q. Teraz się nic nie dzieje, to się osuwamy na minimalnym wolumenie. Jak ktoś lubi ryzyko, to niech sprzeda, ja tam sobie raczej poczekam do połowy listopada.
    Od rano zero ruchu :) Ale cisza ..........................
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    O co tu chodziło ? Pięć sekund przed fiksem wystawił zlecenie na 16 kilo czyszcząc wszystko z prawej??
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    chcialbym widziec mine goscia ktory wczoraj zrobil dolne widly-szkoda ze nie widzi dzisiejszego fixa-i to wszystko w jednym zleceniu-czyzby sie cos kroilo.tym samym wczraj byla b.krotka promocja z b,szybkim podebraniem i pewnie komus stopy pogolili-nie robcie tego po tych cenach.ja jestem dobrej mysli.madura mowi o dobrych wynikach plus 2 nowe hurtownie-a cena wciaz zalosna/pozdro
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~10925676 [178.219.24.*]
    :):):):):):) sprzedawać !!! sprzedawać, zaoszczędzić tym samym na papmpersach :):):)::)
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~totylkoja [*]
    Czytając Wasze wypowiedzi można stwierdzić, że trzeba czekać i dokupywać póki czas. Może coś dzisiaj dorzucę do koszyka... później już tylko czekać :) Po wynikach może być mały odskok, później znów stagnacja i powolny odap. Mylę się?
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~guru [79.189.106.*]
    cena tak niska 3,8zł akcja ze aż to żałosne że jeszcze się utrzymał kursponiżej 4 zł !!! Też dziś dokupie i to konkretnie!!!
    W sumie ponieżej 4 zł to papier jest moco zaniżony. Normalna cena to ok 6 zł , w każdym razie ja dalej czekam... :)
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~tez [83.6.112.*]
    To dlaczego guru czekasz, jakoś nie widzę tych konkretnych zakupów???
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~kris b [79.184.58.*]
    ktos tu pisal ze nie widzial konkretych zakupow-a co bylo na fixie- po czyms takim chyba rok temu byla jazda na 7.5.tego jwstem pewien.ktos sie ewidentnie pakuje.przychodzi czas na ampli-widocznie ksiegowy juz zna wyniki albo ktos ujawni sie w akcjonariacie.powtarrzam 3/4 poskich elektowni to zlom-trzeba je moderniozowac-amlpi jako siec hurtowni elektr.moze uszczknac z tego tortu
    :) z jednego powodu. Mam już 50 tys w akcjach i nie widzę powodu aby z nich wychodzić przy takiej cenie.
  • Re: Ampli - dól/góra Autor: ~buffet [91.94.252.*]
    tanie ampli sie skonczylo i to jest niewatpliwie faktem, choc uwazam ze nadal nawet do 6 złotych warto brac bo bedzie znacznie znacznie wyzej i to tez jest faktem
  • Ampli - góra Autor: ~buffet [87.96.57.*]
    zrobilem sobiekrotka analize sprawozdan finansowych TOMU, LUGA i AMPLI i wynika mi ze spolka Ampli z dzisijsza kapitalizacją ok 12 mln zł moze wzrosną nawet do kapitalizacji na poziomie ok 30 mln złotych.Co oznacza wzrost kursu z 4 złotych do ok. 10 złotych zaakcje. Ponadto jest kilka czynnikow undamentalnych . jeden z nich znacie kolejne dwie hurtownie co przelozy sie w przyszlym roku na wzrost wyraxny zysku itd... Zreszta sami sobie poczytajcie sprawozdnia finansowe tych 3 spolek a do podobnych wniosków dojdziecie. Decyzja należy do Was czy warto czy nie i czy na dziś macie lepsze inwestycje niz ta Spolka.pozdrawiam akcjonariuszy ampli
[x]
AMPLI 4,55% 1,15 2026-05-29 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.