nic dobrego sie nie zapowiada i niebrzydowski opowiada coraz lepsze bajki,pismaki coś piszą a akcjami sypią niby tanio dla nas inwestorów ?żałosne jest takie tłumaczenie że tanio ,,gówno,,ale wywalam ze stratą i na koniec roku chociaż wyjde na tym lepiej bo na innych zarobiłem i wyrównam stratę.zyczę tym co trzymają jago powodzenia i szczęscia mimo ,ze ja utrzymuję tezę ,ze bedzie jednak żle ,,ale powodzenia z całego serca,,
pozdrawiam i nigdy więcej tej ekipy akcji nie ruszam !
hhaha gdzie przejęcia? zapomniał szefu sie wytłumaczyć ? ja mu nie wierze a wy miejcie sie na bacznosci! jakies budki z kawą itp.jak można tak postępować?
akcjonariat powinien wyciągnąć wnioski !!! obłuda i kłamstowo jest w tej spółce ! a kto jest ją zainteresowany?
niebrzydowski!!!
sprzedać i mieć nas głeboko !
to nie są ludzDie co chcą dobrze !!!!
na koniec już chciałem dodać by wszyscy co jeszcze jago posiadają mieli szczęscie i nie tak jak ja notowali stratę,dziwiłem sie irkowi ,ze wypisuje złe newsy o spólce ale naprawdę nic dobrego nie mogę sobie przypomnieć ,jeszcze sięgnijcie raz do kieszeni biednych inwestorów z pp hahaaa może kupią ??? hahhaha to paskudna sprawa ale nie do smiechu nam inwestorom grubasy z za biurka kupionego na kredyt....pamiętajcie ,ze my nie zapomnimy o was jak wy zapomnicie o swoich dobrodziejach czyli nas
pozdrawiam zarząd jago i życzę by wreszcie wyprostowali scieżki tak pokręcone ostatnio a akcjonariatowi dali wytchnienie i brak strat.
dziękuję i już rezygnuje z wątków o jago ,to koniec grania na tym papierze jak dla mnie
sercem zawsze byłem za jago,od dziś jestem sercem za tymi co jeszcze waa lczą ,już sie nie bede odzywał ,odchodzę ,,niech żyje jago,,skoro to ma pomóc ,bo kto pomoże jak nie ja i penta uuuuuuuuuuuu co sie porobiło ....
witam bonczek, pewnie wtopiłeś, przykra sprawa, ale pamietaj ze trzeba byc cierpliwym i inwestować w to co sie wierzy do konca na dobre i na złe. ja narazie trzymam jago ale tez z tego wyjde, co polecasz na zakupy?
obecna strata ------ to ok. 20 mln.............za 2 półrocze dojdzie jeszcze 10 mln..........
to razem ok. 30 mln................dlatego ratują co mogą,,,,,,,,,,,ale kto przejmie bagno ?????
może po 50 groszy,,,,,,,,,,,??????????może,,,,,,,,,,,,,,,,zalecam rozwagę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szyja nowe szaty dla królika na rynku mrożonek ---- ma 2 % rynku ...........!!!!!!!!!!!!!!!
ale królik jest nagi..............gołodupiec............ z masą długów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!