sygnał kupna..........?????????? jest cicha podaż...........wychodzenie ,,,,,,,,,,,,,
bo 1,50 zł.............to dobra cena,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!.............będzie 90 groszy i taniej,,,,,,,,,,,,
mieszają ci sie różne rzeczy,ja opisuję jedynie sygnały z techniczne z automatu ...to jaka jest wycena fundamentalna spólki nie ma tu nic do rzeczy.Ale jesli prawdą jest ,ze technika wyprzedza fundamenty,to mylisz sie ty...
poza tym emocje na gieldzie sa przeciwnikiem w grze a ty -jak widać az sie caly trzęsiesz .W takim stanie nie powinienes podejmowac decyzji inwestycyjnej,lepiej sie trzymaj z dala od gieldy ,bo zrobisz sobie kuku
szyją nowe szaty dla królika na rynku mrożonek ---- ma 2 % rynku ...........!!!!!!!!!!!!!!!
ale królik jest nagi..............gołodupiec............ z masą długów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do końca roku ------------- 30 baniek.................straty...........
nie doczekasz się-jego problem to fakt ,ze sprzedal z dużą stratą po 1,41 i teraz nagania na spadki ,bo chce odkupić poniżej 1,40.Jest wkuty ,bo rynek poszedł w przeciwną strone niz przewidywał...cały popyt pieciu pierwszych zleceń wynosi pow 70 tys akcji a 5 zlecen sprzedazy -ok 20 tys...
Irku cienki bolek jestes :) bo jak to Ty sypiesz albo Tobie podobni to raczej grubasy nie są :) zobacz jakie sa zlecenia i po ile? ;) nie siej zamętu i uspokój sie ;) weź na wstrzymanie ;) szkoda zdrowia Twojego i tych co poważnie traktują Twoje posty na tym forum!
,,,,,,,,pisałem już to 20 razy.............reklamę !!!!!!!!!!!! za parę groszy straconych na stormmie.....
teraz pora na MN i spółdzielnie,,,,,,,,,,,,,,,,,kupili po 3 zł.............wywalają po 1,40...........
a będzie taniej ...........bo tu się kroi ----- plajta !!!!!!!!!!!! póki co tracą płynność.........
a nowe rachunki juz czekają na zapłatę prawie 3 m-ce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irek ustawil swoje akcje na 1,49 i zaraz go wydoją hahahaha odkupi po 1,59 żeby nei być leszczem i nie brać po 1,6 hahahaha cos trzeba kolegom powiedziec po tem przy piwie i tak to krakowscy centusie graja hahahahaha oczywiście nie moja kasa, nie moja sprawa nic mi do tego ;) życze wszystkim powodzenia i grubych portfeli
ireczku kochany w inym mieiscu piszesz ze jago moze spasc na 50gr a teraz piszesz ze zastanowisz sie nad kupnem jak spadnie na 1,30 dlaczego wiec jestes idiota wiedzac ze bedzie po 50gr chcesz kupic po 1,30 to sie nietrzyma logiki
analiza wykresu wskazuje ,ze jesteśmy prawdopodobnie w trakcie 5,ostatniej fali spadkowej na jago.W klasycznej postaci moze ona przybrać postac fali z dnem uksztaltowanym poniżej ostatniego/1,42/.moze jednak przybrać postac fali plaskiej/dno pow 1,42/.Świadczyłoby to o rosnącej sile akcji tej spólki
...............oczywiście .......szykuje się silne odbicie od dna --------na 1,60...........
i ponowny spadek na 1,40.............odbicie na 1,50.........i spadek na 1,20..............
będzie ok...............ok........ok..............90 groszy..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to wspaniale!będzie można zarobić-oczywiscie mądrze wykorzystując aktualna sytuację techniczną!Zresztą,mam kontakt z akcjami Jago dwa tyg i już dwukrotnie sprzedalem je i kupiłem...
Dnia 2010-10-13 o godz. 18:01 irekal napisał(a):
> dzis oscylator MACD wygenerował silny sygnał kupna.ROC
> potwierdził formację podwójnego dna,ktora zapowiadałem
> kilka dni temu.Nastrepnym potwierdzeniem będzie przebicie
> sredniej 20 dniowej,która zaczyna wyhamowywać spdek
> iukładać się poziomo.
jest sygnał k
Patrzcie Co Robi Tauron W Porozumieniu Z KGHM
Który Zwiększa Zaangażowanie W Tej Spółce
kontrolując Wprowadzanie Tej Spółki Do Indeksu Wig 20 W Grudniu