• lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~dawid [83.22.228.*]
    lecimy brzydk ooj brzydko
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~kalisandrus [91.206.7.*]
    naganiaczu myslisz ze ktos sie przejmie twoimi pierdolami i sprzeda zebys ty mogl wskoczyc do uciekajacego pociagu?

bujaj sie na bambus cieciu
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~dawid [83.22.228.*]
    czy ktos potrafi sie schylic do twojego poziomu . pewnie dupa trzęsiesz bo bedzie spadek ha ha ha zobaczymy kto bedzie ciieciem moj kolego z jezykiem typowym dla polskiej kultury
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~kalisandrus [91.206.7.*]
    chlopie ubrany po uszy za 6.13 wiec moge jajami nawet trząść jak chcesz i sprawi ci to przyjemnosc
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~bez_paniki [87.205.218.*]
    Śmieszą mnie ludzie podejmujący takie próby jak autor tematu. Wiadomo łosie się trafiają ale przy tej spółce każdy wie, że przez dłuższy okres polecimy ale do góry. Więc kolego patrz i płacz, trzeba było wcześniej kupić, lol ;)
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~gali [89.74.11.*]
    oj brzydko poleciało ci na dywan, faktycznie już nie bij konia przy kompie :P żadkie w h*** są takie tematy.
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~wkrotce zima [78.8.213.*]
    Nie zrozumieliście autora chyba, mu chodzi że lecimy, ale w górę. ;) Mówiąc brzydko chodziło mu o powolne wzrosty, dla niego synonim słowa 'piękne' jest pompowanie balonów po 15% dziennie. ;)
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~gali [89.74.11.*]
    a ja myślałem, żeby być może spalić se batona i poczekać mniej więcej do połowy nastepnego miesiaca :] na luzaku poszybuje do 35 zł. Jestem o tym święcie przekonany, oczywiscie w trakcie bedzie pewnie jedna bardzo wielka korekta, to bedzie w okolicach 20 zł. No a potem poszybuje w góre, przed świętami ratuj sie kto może.elo.Słuchajcie mnie a zajdziecie daleko ziomy.Siedze w tym papierze od poczatku wrzesnia pany, więc mi tu nie pasymizujcie tylko kupujcie. Sam musze jedna opone zmienic kurde fela wiec dildo w dupe temu dawidkowi i heja na giewont.pozdro!
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~mich [87.205.75.*]
    Stolica też się cieszy - od Bałtyku po Tatry wszyscy :-)))))
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~re [188.33.176.*]
    jutro korekta ....za dużo powietrza w oponach oj huknie ...
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~kukumakuku [87.206.17.*]
    Niech bedzie korekta, niech leszcze co zakupili za 12 sie nachapia.. potem cisniemy do 15staka.. itp itp itp.. nie oddam tego za mniej niz 30zl a i wtedy bede myslal czy to zrobic jak otworza kolejnych 10 sklepow w europie zach i rzuca sie na wsch. a placzki beda nagabywac jaka to slaba jest spolka zeby kupic najtaniej ile sie da.. ale juz za pozno, czas byl na obudzenie sie 3 m-ce temu.. teraz czas placzu dla was cieniasy !
  • Re: lecimy brzydk ooj brzydko Autor: ~Inwestor Gruba Ryba [77.253.63.*]
    no, bez przesady 30 zł to ciężko będzie, ale wg mnie jedziemy pobić szczyt na 19zł
[x]
OPONEO.PL 0,62% 97,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.