czy ktos potrafi sie schylic do twojego poziomu . pewnie dupa trzęsiesz bo bedzie spadek ha ha ha zobaczymy kto bedzie ciieciem moj kolego z jezykiem typowym dla polskiej kultury
Śmieszą mnie ludzie podejmujący takie próby jak autor tematu. Wiadomo łosie się trafiają ale przy tej spółce każdy wie, że przez dłuższy okres polecimy ale do góry. Więc kolego patrz i płacz, trzeba było wcześniej kupić, lol ;)
Nie zrozumieliście autora chyba, mu chodzi że lecimy, ale w górę. ;) Mówiąc brzydko chodziło mu o powolne wzrosty, dla niego synonim słowa 'piękne' jest pompowanie balonów po 15% dziennie. ;)
a ja myślałem, żeby być może spalić se batona i poczekać mniej więcej do połowy nastepnego miesiaca :] na luzaku poszybuje do 35 zł. Jestem o tym święcie przekonany, oczywiscie w trakcie bedzie pewnie jedna bardzo wielka korekta, to bedzie w okolicach 20 zł. No a potem poszybuje w góre, przed świętami ratuj sie kto może.elo.Słuchajcie mnie a zajdziecie daleko ziomy.Siedze w tym papierze od poczatku wrzesnia pany, więc mi tu nie pasymizujcie tylko kupujcie. Sam musze jedna opone zmienic kurde fela wiec dildo w dupe temu dawidkowi i heja na giewont.pozdro!
Niech bedzie korekta, niech leszcze co zakupili za 12 sie nachapia.. potem cisniemy do 15staka.. itp itp itp.. nie oddam tego za mniej niz 30zl a i wtedy bede myslal czy to zrobic jak otworza kolejnych 10 sklepow w europie zach i rzuca sie na wsch. a placzki beda nagabywac jaka to slaba jest spolka zeby kupic najtaniej ile sie da.. ale juz za pozno, czas byl na obudzenie sie 3 m-ce temu.. teraz czas placzu dla was cieniasy !