hehe na 5 to nie ale na 5,3 jak najbardziej :) takich jak ty zapalencow to juz przerabialem - zawsze zle konczyli - korekta rzecz naturalna a tym bardziej jak wskazniki ja generuja :)
ale wg Ciebie od dzisiaj miała być korekta, lecz jak na razie jej nie widzę. Żadna transakcja nie była poniżej wczorajszego zamknięcia. Coś te Twoje wskaźniki szwankują :)
hehe nie denerwuj sie nie miałem tego papieru a czy go zechce miec to sie zobaczy....jeczyc to bedziecie :) hehe patrz wykres i wskazniki MACD i RSI :) pozniej pogadamy :)
Bez tego pieprzonego Ponaru to Relpol już chyba nigdy tak nisko nie upadnie. Teraz jednak bardzo długa hossa aby odrobić ten stracony czas i wartość akcji!!!
Pozdrawiam akcjonariuszy :) :) :)
I co AT specjalisto, coś nie chce spadać do 5,30, a to już wg ciebie drugi dzień korekty z trzech prorokowanych. Znasz się na analizie technicznej jak wilk na gwiazdach, ha ha ha :)
Przecież to pozory handlu.Jedne ręce przkładają akcje (90 % transakcji).Jakieś tam podręcznikowe AT nie ma tutaj zastosowania. Ten AT to niech lepiej analizuje New Jork ,a nie Wa-we.Też jestem trochę zły na siebie,bo cały czas miałem na podgłądzie imogłem kupić po ok 4,3 zl, a teraz to już odjechał i jak będzie kasa to kupię po 7zł .Na powrót do 5 to już nie liczę
NIEKTORZY TU CZEKAJA NA 5 ZL-A GOWNO .RELPOL JUZ SIE NIE COFA-JUZ NIE TERAZ-STALO TO PONAD 2.5 ROKU PO DOLACH-TO TRZEBA BULO BRAC-I TAK JEST JESZCZE TANIO-W KONCU MIESIACA WALNE .GRUPA AMBROZIAKA-BEDZIE BYC WE WLADZACH-I MAJA DO TEGO PRAWO-20 PR.AKCJI I NIE MAJA WPLYWU NA SPOLKE-KURJOZUM.RELPOL ZACZYNA CHODZIS WLASNYMI DROGAMI-TO WIDAC