Dnia 2010-10-12 o godz. 08:41 ~dinks napisał(a):
> http://www.parkiet.com/artykul/26,976273.html
Witam Wytrwałych;)
Nie chwalę "dnia przed zachodem słońca".....
Nadal obstawiam, że będzie dobry wynik, a naganiaczom na "nie" już dziękujemy.
Pozdrawiam wytrwałych i mądrych graczy!
a mnie ta informacja śmierci gównem na 100 kilometrów... niby podpisane trzy listy intencyjne tylko dlaczego tego nie ujawniali wcześniej? dlaczego teraz tego nie ujawnią ale tylko piszą iż NIBY trzech, ubieranie na maksa przed masakryczną zwałą!!
Nie podali bo nie mogli dla dobra sprawy ...Masz to dokładnie opisane w raporcie...Przeczytaj go chociaż zanim coś palniesz a jak naganiasz na spadki to konstruktywnie bo tak to tylko zamęt wprowadzasz.
Fakt jest taki ,że w powielenie tej informacji zaangażował się PARKIET i TVN CNBC a to o czymś świadczy !!!!!!
nie podali dla dobra sprawy...? dla jakiego dobra ich czy naszego? he? okey to było wtedy to dlaczego teraz nie podadzą oficjalnie iż są? jaki problem? znowu napiszą za kilka sesji "iż dla dobra sprawy" nie ujawnili? za wiele pytań bez odpowiedzi a znając życie należy zawsze podchodzić nieufnie do takich spraw, jeszcze wczoraj jęczała pani prezes że nie ma na prąd i że komornik siadł im na wypłaty i że siedzą w jakimś pokoju w bloku a wczoraj huraoptymiz jest trzech inwestorów buhahhahaaa chciałoby się powiedzieć, oznaka depresji chwiejności emocjonalnej naszej prezesowej czy co? dla mnie sprawa jest prosta i jasna GDYBY byli inwestorzy to napisali by o tym jawnie, że SĄ a nie że NIBY są...
Masz racje trzeba podchodzić nieufnie ale co do siedzenia w pokoju to już chyba trochę nagonka ;-)))) .
Też nie jestem fanem owej spółki ale wiem ,że da zarobić i to dużo ...jak informację się potwiedzą.... i jeszcze dementi do twojej wypowiedzi: przecież potwierdzili wczoraj ,że INWESTORZY SĄ ( masz to na TVN CNBC i Parkiecie)!!!! Czekają tylko na orzeczenie sądu tzw zgodę na układ ,którą to prośbę złożyli 5 pażdzienika do ww sądu. Jak sąd się zgodzi bedzie oficjane info o wejsciu w spółke inwestorów i rozpoczecie procesu restrukturyzacji. Istotne też jest to iż nikt nie wyspuje się z akcji a przecież wczoraj mógł na podbitce ..... no i ten TVN i Parkiet itp.... coś wisi w powietrzu ... zobaczymy ......
nie bij piany bez potrzeby. Studencki zmarł, to kto miał ujawnić - syndyk????? Zastanów się chwilę zanim coś więcej napiszesz. Postaraj sobie wyobrazić, że oprócz straty dla firmy, śmierć bliskiej osoby to także tragedia ludzka - a mimo to P. Studencka pozbierała się bardzo szybko i walczy o Techmex, między innymi dla nas - drobnych inwestorów!!!
Witam wytrwalych!
Coraz wiecej chołoty i pomysłowych dobromirów co to za wszelką cene chcą ratować nasze oszczędnoci. To dobrze wrózy, jak również trzymanie kursu do ostatniej chwili by sie obkupić. Kto mądry to trzyma lub dokupuje.