Ja tam mam swój plan. Jak zaczną padać, to liczę, że ktoś ich przejmie. Jest na rynku kilku developerów, którzy chcieliby wejść na GPW przez przejęcie. Taki gniot jest w sam raz :-)
Na razie wszystko zgodnie z planem - tragedia. Myślę, że jeszcze 5 pln zobaczymy
i wyniki za III Q. Jak zacznie rosnąć, to łatwo się tego nie kupi. Bawcie się zapałkami, bawcie. Ja pomyślę o sprzedaży jak będą prosić o to żeby cokolwiek sprzedać nawet jak to chwilę jeszcze portwa. Ceny równowagi powyżej 12. A jak wodzu wpadnie na genialną myśl, że zamiast ganiać się z głupkami którzy nie kupują tanio tylko drogo (fachowcy z funduszy) lepiej skupić jakiś milion akcji z rynku i umorzyć albo przejąć za to coś fajnego, to rozmowę zaczniemy od 13,8 wzwyż (zgodnie z regułami fali 3-ciej) i odświżymy przebój "my name is luka"
Mnie już się nie chce ganiać. Wam się chce to ganiajcie. Zawsze na trzymaniu dobrych rzeczy wychodziłem lepiej niż na ganianiu.
e tam będą mniejsze koszty A Katowice wynajem to tylko z 500 k miesięcznie więc każdy grosz się liczy
ale gdybyś co wiedział o bankructwie to daj Monolit znać - dobrze wiedzieć kiedy zacząć dokupywać :-P