• OMIJAĆ Z DALEKA !!!! CZYTAJ WAZNE !!! Autor: ~tomtabac [83.18.33.*]
    Nie wydawajcie czasem pieniędzy na te akcje bo ich już nigdy nie zobaczycie. Ta spólka nie istnieje de facto:
    - przychody ze sprawozdania 2 tysiące złotych (nie wierzysz sprawdź),
    - pozwy od pracowników (informatycy nie dostali wynagrodzeń za projekt Solaris),
    - zaden DT tu nie zawita bo zbyt duze ryzyko duzego zjazdu, wiec nie liczcie na spekułe,
    - spólka nie prowadzi działalności gospodarczej.

Nie mam akcji, nie kupiłem i nigdy nie kupię, straciłem 3 minuty na napisanie tego postu zeby ostrzec ludzi przed kilkoma cwaniakami którzy wchodza na giełde (tutaj prokurator powinien wkroczyc jakim cudem na NC to się znalazło) żeby sprzedać akcje warte 0,0001 grosza.
    Wszystko co napisałem sprawdzcie sami. Pozdrawiam
  • Re: OMIJAĆ Z DALEKA !!!! CZYTAJ WAZNE !!! Autor: ~tomtabac [83.18.33.*]
    p.s. pseudonimy KASA , STEFAN i moze inne to poprostu opłaceni naganiacze na zakup akcji
  • Re: OMIJAĆ Z DALEKA !!!! CZYTAJ WAZNE !!! Autor: ~stary [83.18.135.*]
    ale za to w pudelku czesto goscil i gosci sam goru tego stada.
  • WINDYKUJĄ ! Autor: ~de [89.79.62.*]

WINDYKUJĄ .... uwaga !

INFINITY: Istotna informacja

Zarząd Infinity S.A. informuje, iż w związku z wszczęciem postępowania w celu wykonania zabezpieczenia roszczenia o zapłatę kwoty PLN 100 000,00 (raport bieżący Spółki nr 31/2010), Spółka powzięła informację o zajęciu na powyższą kwotę praw majątkowych należnych jej od Online Expo Polska Sp. z o.o

Podstawa prawna: § 3 ust.1 Załącznika nr 3 do Uchwały nr 147/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA z dnia 1 marca 2007 r. z późn. zm. "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
  • Re: OMIJAĆ Z DALEKA !!!! CZYTAJ WAZNE !!! Autor: ~artie [77.112.16.*]
    problem w tym, że to co napisałeś, wiadomo od założenia spółki
    jej produkty i strategie wyglądają tak samo od początku...
    i co ? i tak znaleźli się chętni na kupno... Tego nawet nie można wytłumaczyć bytnością pomysłodawcy w telewizji i innych mediach, bo Smerfy też były w telewizji i nawet czasami mądrzej gadały, a spółki i emisji akcji nie zrobiły.
  • Re: OMIJAĆ Z DALEKA !!!! CZYTAJ WAZNE !!! Autor: ~tomtabac [83.18.33.*]
    Nie do konca Artie, zwroc uwage ze IPO nie powiodlo sie, sprzedali chyba za 20 tys akcji (o ile dobrze pamietam) wiec tak wielu glupich jak mysleli nie znaleźli. Teraz robia sami miedzy soba obrot i sztuczne podbitki. Z resztą oczywiscie sie zgadzam. Hehe ciekawe kiedy ogloszą bankructwo.
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.