• AMBRA dywidenda Autor: ~pkk [79.188.173.*]
    Hej, mam pytanie, kiedy muszę zakupić akcje AMBRY żeby otrzymać dywidende ?? i czy po przyznaniu dywidendy akcje zazwyczaj idą w dół czy w górę ?
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~Pankracy [62.87.152.*]
    Istnieje kilka ważnych powodów dla których warto mieć w portfelu Amberkę, a Ty wybrałeś najgłupszy. Kupowanie akcji na chwilę tylko przed samym odcięciem dywidendy po prostu się nie opłaca.
    Jeśli jednak jak ja uważasz, że warto z Ambrą zostać na dłużej i cieszyć się z rosnących przepływów (w sensie księgowym i butelkowym), zysków i corocznych dywidend to kupuj, bo z Ambrą nie stracisz.
    Tylko nie jęcz, że cena stoi w miejscu, bo to nie CIA czy Pronox:)
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~pkk [79.188.173.*]
    oprócz tego, że przyznają dywidendę to też oczekuję wzrostu akcji na dłuższą metę... ale teraz to mnie dywidenda najbardziej interesuje :)
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~Pankracy [62.87.152.*]
    Nie wiem co się działo, ale ja dokupowałem przez ostatni tydzień Amberkę.
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~bronek [79.163.102.*]
    witam

jak tam winusia, będzie coś z tego, da się zarobić na jakąś alpaszkę

podyskutujem ?
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~qba [83.145.186.*]
    Witam
    Obserwuje tą spółkę prawie 2 lata i szczerze powiedziawszy obecna sytuacja mnie trochę niepokoi, jakies dziwne umówione transakcje miały miejsce przez ostatne tygodnie a co najważniejsze popyt słabiutki. Łudze się jeszcze że jak co roku Amberka da zarobić w okolicach sylwestra ;p Wydaje się że zasięg wzrostów powoli się wyczerpuje albo klienci Ambry poszli do AA :D
  • Re: AMBRA dywidenda Autor: ~Ania [213.227.99.*]
    No właśnie nic się nie dzieje...
    A propos dywidendy, czy jeśli podadzą że data wypłaty dywidendy to np 20.12 to czy jak kupie akcje 19.12 to za te akcje również otrzymam dywidende? Czy tylko za te akcje które mam w portfelu do jakiejś daty, np ogłoszenia infa o dywidendzie?
[x]
AMBRA 0,75% 18,70 2026-04-15 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.