• wybicie Autor: ~eko [193.106.216.*]
    "Wybicie górą jest zawsze bardziej prawdopodobne niż wybicie dołem" + dzisiaj stosunkowo bardzo duże obroty co świadczy tylko o jednym. kto ma trochę pojęcia o giełdzie wie o co chodzi. Pozdrawiam
  • Re: wybicie Autor: ~dandar1 [89.202.125.*]
    Wybicie dołem jest natomiast bardziej bolesne.
    Co będzie zobaczymy.
  • Re: wybicie Autor: ~ghost [89.230.77.*]
    Powinienem jeszcze nieco dokupić Jak sądzicie, czy będzie jeszcze taniej w najbliższym czasie?. Chociaż ...., jak widziałem dzisiejsze zlecenia po kilka tysięcy szt - to chyba raczej taniej nie już będzie.
  • Re: wybicie Autor: ~swords [89.187.232.*]
    Taniej już raczej nie będzie. Cersanit cały czas w trendzie bocznym. Kurs w granicach 10,60zł a 10,85zł i jak na razie od ponad miesiąca utrzymuje się na tym poziomie. Teraz poprostu kto ma środki ma możliwość zakupu pakiecików i trzeba czekać bo cierpliwość jest najcenniejszym atutem. A wystrzelić kurs na pewno wystrzeli to tylko kwestia czasu. Już niedługo sprawozdanie kwartalne a można powiedzieć prawie na 100% że będzie bardzo dobre więc poczekamy a się doczekamy :)
  • Re: wybicie Autor: ~ghost [89.230.78.*]
    no i jest wybicie :)
  • Re: wybicie Autor: rooney [82.177.252.*]
    nareszcie ... tu to się człowiek naczeka. 12 pewnie dzisiaj nie przebijemy ale poziom sprzed emisji do końca roku jest coraz bardziej realny :).
    R
  • Re: wybicie Autor: ~www [194.237.142.*]
    W końcu. Różnie bywało, ale idzie właściwie. Dzięki Panowie za wsparcie w trudnych chwilach ;)
  • Re: wybicie Autor: ~swords [89.187.232.*]
    Spoko Rooney dzisiaj może 12zł nie przebije ale jak już napisałem powyżej cierpliwi zyskują :) Myślę że do końca roku przedział 13-14zł jest bardzo realny.Pozdrawiam.
  • Re: wybicie Autor: rooney [82.177.252.*]
    A jedna jest realne 12 już dziś. nareszcie dobre wieści. Cierpliwość jest tutaj cnotą.

PS.

aż miło popatrzeć

Pozdro
    R
  • Re: wybicie Autor: ~mm [83.15.174.*]
    Tak jak pisaliśmy z Rooney nie raz. Czekać , czekać a w przeciągu pół roku wszytsko wróci do normy. A jak wyniki będą ok to będzie jeszcze lepiej. Zobaczymu jak będzie po III kwartale. To nie Borek, nie Midas . Pamiętajcieod stycznia najprawdopodobniej WIG-30 gdzie znajdzie się z powrotem Cersanit. Więc do tego czasu nie zalecałbym sprzedarzy.
  • Re: wybicie Autor: ~SAGI [193.193.181.*]
    Moi Drodzy,

Wreszcie sie zaczelo i teraz sie juz nie zatrzyma... Kto jeszcze nie wsiadl do tego pociagu to teraz jest ostatnia stacje, potem bedzie juz tylko drozej :-)
    Wyniki zapowiadaja sie rewelacyjne, ale jeszcze nie znam szczegolow.
    Wejscie do WIG30 plus dobre wynika za II i prawdopodobnie jeszcze lepsze za III kw sprawiaja ze ta spolka mocno powinna zasilic portfele funduszy i indywidualnych inwestorow. W kazdym razie ja dobieram wlasnie teraz za wszystko co jeszcze mi zostalo, wypchnalem rowniez czesc reszty papierow aby zlapac troche cashu pod te zakupy. Wiedzialem ze wreszcie do tego dojdzie. Pozdrowienia dla wszystkich udzialowcow tego giganta :-)
  • Re: wybicie Autor: ~eko [195.242.176.*]
    no i maszyna ruszyła :) ale miałem fart jeszcze dziś rano dokupiłem 1k papiera
  • Wybicie z klozetu Autor: ~ghost [89.230.77.*]
    Upsss, coś niezdrowe to wybicie.
    Takie bardziej jak z klozetu, Z klozetu made in Cersanit .....he he :))))))
  • Re: Wybicie z klozetu Autor: ~eko [193.106.216.*]
    ale zobacz przy jakim obrocie śmiesznym nastąpił ten klops - przy taki to równie dobrze mogło być +5%. Trend wzrostowy ma to do siebie, że przy wybiciach obroty duże, a przy
  • Re: Wybicie z klozetu Autor: ~eko [193.106.216.*]
    ale zobacz przy jakim obrocie śmiesznym nastąpił ten klops - przy taki to równie dobrze mogło być +5%. Trend wzrostowy ma to do siebie, że przy wybiciach obroty duże, a przy spadkach (korektach) obroty mizerne - nikt nie chce sprzedawać po kiepskiej cenie jak wie ze za chwilę ruch w górę . pozdro
  • Re: Wybicie z klozetu Autor: ~Certa [87.207.60.*]
    To skad sie bierze korekta jak twoim zdaniem nikt nie chce sprzdawac ;-)))
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.