• NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~znajomy [128.141.29.*]
    Informuję was zasrańce, że wepchnąłem wam do ryja już prawie wszystkie swoje śmieci po 0,31-0,32, brane po 0,29-0,30. Mam jeszcze mały pakiecić i chętnie opchnąłbym go wyżej także liczę obszczymury, że będziecie otwierać szeroko jadaczki cobym butem wam do ryja nie musiał dopychać!
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~wiem [85.222.86.*]
    A raczek żre twoje komórki,synu. Także uważaj.
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~hurra [109.197.40.*]
    Szanowny inwestorze, serdeczne dzieki. Żałuję, że nie sprzedałeś wszystkiego - dzieki temu może coś w końcu zarobisz - nieudaczniku. Pozdrawiam dawców kapitału :):)
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    no to zarobiny jesteś...a pampersy pewnie pełne bo było widmo że sprzedaż o grosz taniej. zabieraj swoje dwa grosze i spierdala...j
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~de [89.79.62.*]
    INFINITY: Istotna informacja

Zarząd Infinity S.A. informuje, iż w związku z wszczęciem postępowania w celu wykonania zabezpieczenia roszczenia o zapłatę kwoty PLN 100 000,00 (raport bieżący Spółki nr 31/2010), Spółka powzięła informację o zajęciu na powyższą kwotę praw majątkowych należnych jej od Online Expo Polska Sp. z o.o

Podstawa prawna: § 3 ust.1 Załącznika nr 3 do Uchwały nr 147/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie SA z dnia 1 marca 2007 r. z późn. zm. "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~krakus [83.28.43.*]
    lada moment przekroczenie progów .......będziecie zaskoczeni co się szykuje.....pozdrawiamy
  • Re: NARESZCIE DOBRE INFO!!! Autor: ~buhaha [195.93.222.*]
    To teraz kup sobie po 38 - jak zdążysz. Inwestor za dychę.
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.