• Tyle umów a tu nic? Autor: ~soul [83.25.91.*]
    Umowy na pare milinów a kurs ciągle spada, co się dzieje?
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~Romeo [178.73.63.*]
    ja brałem po 20 zł i znów wtopię.Niedługo spalę się ze wstydu przed rodzina ciagle topię i topię pieniądze.Chyba przeżucę się na totolotka taniej będzie i szybciej dorobie się milionów
  • Chyba Was porypało. Wchodzić w baaaaloona po 1000% wzroście? Autor: ~zzz [83.10.238.*]
    Szukajcie teraz głupszych od siebie....
  • Re: Chyba Was porypało. Wchodzić w baaaaloona po 1000% wzroście? Autor: ~Romeo [178.73.63.*]
    jesteśmy frajerami jak siemasz , daliśmy się ubrać po 20 a ja brałem po 20 zł na kredyt.Pershing jednak miał rację
  • Re: Chyba Was porypało. Wchodzić w baaaaloona po 1000% wzroście? Autor: ~DOMEL [77.115.232.*]
    no to prawda a mogłeś sobie samochód kupić albo kiełbasy na rok........
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~zombi [178.252.22.*]
    nic się romeo nie martw perszing brał na maxach na magellanie on dopiero wtopi
  • do tych co wierzą w AT Autor: ~jeszcze się zdziwisz [88.199.150.*]
    Kurs spółki po potężnych wzrostach niestety musiał wejść w poważniejszą korektę. Na pocieszenie od razu napiszę, że korekta dobiega do końca, ale ceny muszą jeszcze osiągnąć poziom SMA 45 i poziom wsparcia na 15,42 zł ( oczywiście hipotetycznie opierając się na wykresie AT powinno to nastąpić intraday, po czym odbicie w górę mocno prawdopodobne, co doprowadzi małymi krokami do wzrostu ceny waloru). Na to czekają ci , którzy grają na podstawie AT). Do tej pory SMA 45 doskonale broniła kursu przed dalszą obsuwą, nie ma więc większych podstaw, aby i tym razem nie zadziałało. Oscylatory i wskaźniki już pokazują wyprzedanie akcji spółki, więc zalecam przygotowanie gotówki na zakupy, po spadku cen do wspomnianych ok. 15,42 zł. No i najważniejsze - nie mają wpływu na wyhamowanie spadków pojawiające się wciąż nowe pozytywne komunikaty ze spółki. Każdy rozsądny inwestor wie, że spółka jest cacy, ale nie walczy się z trendem czy korektą. Te infa nabiorą dopiero znaczenia, gdy będzie po korekcie i zobaczycie na jakie szczyty wyniesą ceny akcji po kolejnych raportach za 3 i 4 Q. Kto chce kupić lub sprzedać to już sprawa indywidualna.
  • Re: do tych co wierzą w AT Autor: ~chabry z poligonu [83.8.115.*]
    zobaczcie , ze te spadki sa przy malym wolumenie i malych obrotach, sa nowe umowy a wiec wyniki za 3 kwartal beda super, najlepszy 4 kwartal jest przed nami , a pozniej wyniki roczne ja ciagle dobieram warto czekac
  • Re: do tych co wierzą w AT Autor: ~anonim [89.72.65.*]
    Dnia 2010-10-07 o godz. 19:53 ~jeszcze się zdziwisz napisał(a):
    > Kurs spółki po potężnych wzrostach niestety musiał wejść w
    > poważniejszą korektę. Na pocieszenie od razu napiszę, że
    > korekta dobiega do końca, ale ceny muszą jeszcze osiągnąć
    > poziom SMA 45 i poziom wsparcia na 15,42 zł ( oczywiście
    > hipotetycznie opierając się na wykresie AT powinno to
    > nastąpić intraday, po czym odbicie w górę mocno
    > prawdopodobne, co doprowadzi małymi krokami do wzrostu ceny
    > waloru). Na to czekają ci , którzy grają na podstawie AT).
    > Do tej pory SMA 45 doskonale broniła kursu przed dalszą
    > obsuwą, nie ma więc większych podstaw, aby i tym razem nie
    > zadziałało. Oscylatory i wskaźniki już pokazują wyprzedanie
    > akcji spółki, więc zalecam przygotowanie gotówki na zakupy,
    > po spadku cen do wspomnianych ok. 15,42 zł. No i
    > najważniejsze - nie mają wpływu na wyhamowanie spadków
    > pojawiające się wciąż nowe pozytywne komunikaty ze spółki.
    > Każdy rozsądny inwestor wie, że spółka jest cacy, ale nie
    > walczy się z trendem czy korektą. Te infa nabiorą dopiero
    > znaczenia, gdy będzie po korekcie i zobaczycie na jakie
    > szczyty wyniesą ceny akcji po kolejnych raportach za 3 i 4
    > Q. Kto chce kupić lub sprzedać to już sprawa indywidualna.

Również wierzę w AT i dlatego trzymam się podstawowej zasady - nigdy nie walcz z trendem. Aktualnie jest on spadkowy i osobiście dzisiaj się wycofałem, żałując, że nie zrobiłem tego wczoraj :/
    Kurs wypadł z kanału wzrostowego i być może do niego wróci na dniach ale ja nie zamierzam ryzykować.
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~zombi [178.252.22.*]
    jak pisałem wcześniej są tacy co zbieraj np. na fixie pkc -nie jest to napewno grubas cudów to nie zapowiada ale warto zaufać spółce
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~soul [83.25.91.*]
    Tak sobie myślałem, bo niektórzy piszą, że kurs może spaść do 80 gr, skąd oni niby mają takie informacje, albo na jakiej podstawie, ?
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~Romeo [178.73.63.*]
    czyli może choć raz w życiu nie wtopię, ale warto zaopatrzyć się w jakieś leki psychotropowe albo dopalacze bo nie wysypiam się codzinnie , koszmary mi się śnią, śniło mi się że MW trade zbankrutowało a Leszek poleciał w kosmos na stałe z naszymi pieniędzmi - czy to może być proroczy sen ?
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~ds [79.191.75.*]
    hehe, Pershing, pierwszy raz spodobał mi sie Twoj wpis :)

zwlaszcza to "śniło mi się że MW trade zbankrutowało a Leszek poleciał w kosmos na stałe z naszymi pieniędzmi"

dobry humor w trakcie korekty nigdy nie jest zły :)
  • Re: Tyle umów a tu nic? Autor: ~maxmax [88.156.114.*]
    Ludzie , nie wczuwajcie się w ilość umów , bo ten sektor opiera się na kupowaniu długów - każdy zakup to umowa - bez tego by nie istniała , problem z tym , czy pieniądze da się ściągnąć , jak kosztowała w okolicach złotówki też były umowy za umową a jakoś nikt jej nie kupował - poczytajcie infa wstecz . W mojej opini powinna teraz kosztować max 4,50 zł , ale każdy ma prawo do własnego zdania .
[x]
MWTRADE 9,76% 4,50 2025-10-02 13:55:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.