• Zrobiło się po Wuju Autor: ~gad [89.229.135.*]
    Prowokacje PP odniosły skutek, zapanowała niepewność a przez to kurs integera jest w letargu czas zamknąć temat absurdalnych roszczeń i spotkać się na sali sądowe aby kurs przestał ignorować napływające pozytywne informacje. Trzymacie jeszcze papier czy wszystko już jest w rękach instytucjonalnych poza założycielami? Co sądzicie o ostatnich zagrywkach PP biedni ci listonosze aż prokuratura będzie musiała interweniować pzd
    Ps. kiedy start następnych usług znowu opóźnienia?
  • Re: Zrobiło się po Wuju Autor: ~Postman [89.76.123.*]
    Już niedługo się zdziwisz z tej prowokacji PP. Oj bedzie się działo. Oj bedzie.
  • Re: Zrobiło się po Wuju Autor: ~gad [89.229.135.*]
    Postman to zdradź coś więcej ta wypowiedz taka enigmatyczna że nie wiem czego mam się spodziewać? in plus czy minus ? Forum prawie już umarło tak więc zapraszam do wypowiedzi pracowników PP brakuje mi postów LOLO zawsze można było pokonwesować
    PS konkurencja dobrze wpływa na naszą PP wreszcie zaczynają dostrzegać konieczność zmian
  • Re: Zrobiło się po Wuju Autor: ~gad [89.229.139.*]
    Przesyłka aglomeracja to sciema i nieuczciwa konkurencja mająca na celu wykończenie raczkującej konkurencji, co będzie jak udowodni to UKE ? oj będzie się działo..........
  • Re: Zrobiło się po Wuju Autor: ~krejg [80.245.182.*]
    Sugerujesz że "blacha" to uczciwa konkurencja ?
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.