funduszu opieki nad zrąbanymi leszczami, buahahahahahaha
czytelna struktura, dawno się tak nie uśmiałem. Chłopcze, co ty za banialuki wypisujesz?.. Najbardziej czytelne w tej mega grupie kapitałowej jest zatrudnienie: kunik i nikt więcej... Jak sądzę, ty pracujesz na umowie zlecenie...
boshe, jak ja nienawidzę tej spółki, trzymajcie mnie. kunik już mi się śni nie tylko po nocach, ale też na jawie. nie cierpię, nie znoszę kunika jakem Meksyk
ale lubię tracić czas na opisywanie swojej nienawiści do kunika. tak zarabiam na chleb bo inaczej nie potrafię. to co - wspomożecie po 0,11 ???
Dobrze, że ktoś zlitował się i zdjął te 40k na sprzedaży, bo to już wstyd był, aby zero obroty przez 1,5 h. EP mam nadzieję, że coś zacznie się dziać bo nudy niesamowite, a wzrost o grosz czy dwa, a później spadek o to samo to nie uśmiecha mi się.
Fakt, że jedna akcja to nawet komicznie wygląda, za nią jednak poszły tysiące, ale przy cenie12-13gr to nie wiele. EP mam nadzieję, że masz racje z tą spółką, boróżne opinie chodzą. Jednak jestem czasami niecierpliwy i fakt, że na dłuższą metę nie wychodzi to za dobrze.Pozdr
Dobrze prawisz. Grojki na giełdzie to stado baranów. Ktoś z prawej weżmie 1000sztuk i już wietrzą biznes i ustawiają się na kupno po 0,12 żeby jutro tj.piątek (pamiętać o tym) oddać po 0,10.
Dnia 2010-10-07 o godz. 21:35 ~Meksyk napisał(a):
> Ep - jakby twój majątek nie starczył, to mogę zasponsorować
> ci eksternistyczne zrobienie matury...
no i odezwał się Meksyk jak co dzień o tej samej porze - czyli albo skończył właśnie trolenie na kasie w tesco albo właśnie zaczął nocną zmianę...
Dnia 2010-10-08 o godz. 00:46 ~kazuyoshi napisał(a):
> Dnia 2010-10-07 o godz. 21:35 ~Meksyk napisał(a):
>
> Ep - jakby twój majątek nie starczył, to mogę zasponsorować
> > ci eksternistyczne zrobienie matury...
no i
> odezwał się Meksyk jak co dzień o tej samej porze - czyli
> albo skończył właśnie trolenie na kasie w tesco albo
> właśnie zaczął nocną zmianę...
Zaczynamy zniżać się do poziomu meks.
Jedno jest pewne że jak umiałbyś czytać ze zrozumieniem nie podejmowałbyś tępych tematów.
Chłopcze pomyliłeś piaskownice. Chyb że masz problem ! Chcesz porozmawiać ...?