• Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    Słabo z popytem, co? Praktycznie już się nie da wyjść z 5k akcji.
    Najbardziej lubię te stwierdzenia - komuś zależy, żeby zwalić kurs, żeby potem mógł wybić do góry. Bożeee....
  • Re: Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Spokojnie, śpieszy Ci sie gdzieś?
  • Re: Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Chyba ktoś zdecydował, że zjazd do 9zł jest wystarczający...
  • widzę monolit, że dzisiaj wcześniej ze szkoły wróciłeś Autor: ~glina [78.30.105.*]
    myślałem, że dałeś sobie spokój, a ty ciągle pełen tej szczerej życzliwości, którzy nie wadząc nikomu spokojnie sobie na Reinholdzie mieszkają.

pozdrawiam
  • Re: widzę monolit, że dzisiaj wcześniej ze szkoły wróciłeś Autor: ~leszcz [195.94.204.*]
    oj wadzą, to tak jak z kupnem kamienicy z mieszkańcami, nie można ich wyrzucić, ale można "nakłonić" aby sami odeszli :)

Dnia 2010-10-06 o godz. 16:31 ~glina napisał(a):
    > myślałem, że dałeś sobie spokój, a ty ciągle pełen tej
    > szczerej życzliwości, którzy nie wadząc nikomu spokojnie
    > sobie na Reinholdzie mieszkają.

• A propos... Autor: ~Monolit [81.214.38.*]
    Tak się składa, że właśnie odeszły z firmy dwie kluczowe osoby odpowiedzialne za sukces kamienic Lipińskiego. Jeśli chłopcy nie jesteście świadomi, to w tej firmie pracuje obecnie poniżej 10 osób.

Odpowiadając na stwierdzenie: Tak, właśnie wróciłem ze szkoły i "odrabiam lekcje" ;-)

Dnia 2010-10-06 o godz. 16:36 ~leszcz napisał(a):
    > oj wadzą, to tak jak z kupnem kamienicy z mieszkańcami, nie
    > można ich wyrzucić, ale można "nakłonić"
    > aby sami odeszli :)

Dnia 2010-10-06 o godz. 16:31 ~glina
    > napisał(a):
    > myślałem, że dałeś sobie spokój, a ty
    > ciągle pełen tej
    > szczerej życzliwości, którzy nie
    > wadząc nikomu spokojnie
    > sobie na Reinholdzie
    > mieszkają.

• Re: A propos... Autor: ~_Act [62.61.32.*]
    Dnia 2010-10-07 o godz. 19:07 ~Monolit napisał(a):
    Jeśli
    > chłopcy nie jesteście świadomi, to w tej firmie pracuje
    > obecnie poniżej 10 osób.

A w takim PRONOXie wiesz ile obecnie pracuje osób po zeszłorocznych zwolnieniach ? :) Zapewniam, że wiele osób byłoby bardzo zdziwionych. To niekoniecznie musi mieć wpływ na kurs. Nie ilość, ale jakość.
  • Re: A propos... Autor: -niegrzeczny- [83.17.182.*]
    mniejsze koszty większe zyski ( ja tu zawsze będę pro wzrostowy )

Ludzie od Lipińskiego odchodzą bo to chyba naturalne po skończeniu jakiegoś projektu wietrzy się załogę tego projektu

a Lipiński jako że była to de facto renowacja miał swoją specyfikę która w reszcie realizowanych obecnie projektów raczej się nie powtórzy (wszystkie to budowa od podstaw - Katowice/pierwszy etap uznaje za skończone)

Sama zaciętość i determinacja twoja, Monolit jest dla mnie wyjątkowo pozytywnym aspektem, że nie wspomnę o aktywności w ogóle
  • a mnie w tej spółce obchodzi majątek a nie pracownicy Autor: ~glina [78.30.89.*]
    jak nie będą chcieli się rozwijać to pojawi się nowy inwestor któemu się chce. no i będzie raczej wyżej niz niżej.
  • Strasznie Autor: -niegrzeczny- [83.17.182.*]
    Kopałem działkę i tak się spociłem że nie zdążyłem na fixa :P ktoś by napisał relację jak tam było?
  • Re: Strasznie Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Dzisiaj spokój, raczej odwrót...
  • Re: Strasznie Autor: -niegrzeczny- [83.17.182.*]
    E to może jutro ( a to już dziś ) też pójdę na działkę pokopać
    ;-)

Dzięki za info
  • Re: Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: ~Petruss [89.186.24.*]
    ...dzisiaj męczy mnie następująca myśl, czy oby ta sytuacja, odmienna od ostatniego co najmniej roku nie będzie miała takiego finału, że po wynikach za 3 kwartał polecimy w dół :-)
  • Re: Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: -niegrzeczny- [83.17.182.*]
    a nie niepokoi Cę to że ktoś może chcieć byś się niepokoił?

że tak przewrotnie zapytam :P
  • Re: Jak tam, krzykacze, pocicie się powoli? :-) Autor: ~leszcz [195.94.204.*]
    O jakiej odmienności mówisz ?

Dnia 2010-10-07 o godz. 15:48 ~Petruss napisał(a):
    > ...dzisiaj męczy mnie następująca myśl, czy oby ta
    > sytuacja, odmienna od ostatniego co najmniej roku nie
    > będzie miała takiego finału, że po wynikach za 3 kwartał
    > polecimy w dół :-)
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać