Słabo z popytem, co? Praktycznie już się nie da wyjść z 5k akcji.
Najbardziej lubię te stwierdzenia - komuś zależy, żeby zwalić kurs, żeby potem mógł wybić do góry. Bożeee....
oj wadzą, to tak jak z kupnem kamienicy z mieszkańcami, nie można ich wyrzucić, ale można "nakłonić" aby sami odeszli :)
Dnia 2010-10-06 o godz. 16:31 ~glina napisał(a):
> myślałem, że dałeś sobie spokój, a ty ciągle pełen tej
> szczerej życzliwości, którzy nie wadząc nikomu spokojnie
> sobie na Reinholdzie mieszkają.
Tak się składa, że właśnie odeszły z firmy dwie kluczowe osoby odpowiedzialne za sukces kamienic Lipińskiego. Jeśli chłopcy nie jesteście świadomi, to w tej firmie pracuje obecnie poniżej 10 osób.
Odpowiadając na stwierdzenie: Tak, właśnie wróciłem ze szkoły i "odrabiam lekcje" ;-)
Dnia 2010-10-06 o godz. 16:36 ~leszcz napisał(a):
> oj wadzą, to tak jak z kupnem kamienicy z mieszkańcami, nie
> można ich wyrzucić, ale można "nakłonić"
> aby sami odeszli :)
Dnia 2010-10-06 o godz. 16:31 ~glina
> napisał(a):
> myślałem, że dałeś sobie spokój, a ty
> ciągle pełen tej
> szczerej życzliwości, którzy nie
> wadząc nikomu spokojnie
> sobie na Reinholdzie
> mieszkają.
Dnia 2010-10-07 o godz. 19:07 ~Monolit napisał(a):
Jeśli
> chłopcy nie jesteście świadomi, to w tej firmie pracuje
> obecnie poniżej 10 osób.
A w takim PRONOXie wiesz ile obecnie pracuje osób po zeszłorocznych zwolnieniach ? :) Zapewniam, że wiele osób byłoby bardzo zdziwionych. To niekoniecznie musi mieć wpływ na kurs. Nie ilość, ale jakość.
mniejsze koszty większe zyski ( ja tu zawsze będę pro wzrostowy )
Ludzie od Lipińskiego odchodzą bo to chyba naturalne po skończeniu jakiegoś projektu wietrzy się załogę tego projektu
a Lipiński jako że była to de facto renowacja miał swoją specyfikę która w reszcie realizowanych obecnie projektów raczej się nie powtórzy (wszystkie to budowa od podstaw - Katowice/pierwszy etap uznaje za skończone)
Sama zaciętość i determinacja twoja, Monolit jest dla mnie wyjątkowo pozytywnym aspektem, że nie wspomnę o aktywności w ogóle
...dzisiaj męczy mnie następująca myśl, czy oby ta sytuacja, odmienna od ostatniego co najmniej roku nie będzie miała takiego finału, że po wynikach za 3 kwartał polecimy w dół :-)
Dnia 2010-10-07 o godz. 15:48 ~Petruss napisał(a):
> ...dzisiaj męczy mnie następująca myśl, czy oby ta
> sytuacja, odmienna od ostatniego co najmniej roku nie
> będzie miała takiego finału, że po wynikach za 3 kwartał
> polecimy w dół :-)