• no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~fvdc [62.152.140.*]
    jwt
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~zona [94.240.22.*]
    No jak to gdzie mam w kieszeni bo tyle mi zostało :):)
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~GOA [79.188.237.*]
    Będzie to info o tym co zrobią z k-protos? Czy coś się zmieniło? Ktoś coś słyszał?
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~kamil [62.233.204.*]
    zapytaj sie tego frajera, zlodzieja.....na PPPP.
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~zjep [62.152.140.*]
    Zarząd Chemoservis-Dwory S.A. ("Spółka") zgodnie Art. 56 ust 1 pkt 2 Ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych z dnia 29 lipca 2005 r. (Dz. U. nr 184 poz. 1539 z późn. zm), podaje do publicznej wiadomości, iż w dniu 4 października 2010 roku, Zarząd Emitenta podpisał aneks z dnia 1 października 2010 roku do listu intencyjnego w sprawie wyłączności w prowadzeniu negocjacji w temacie nabycia przez Chemoservis-Dwory S.A. pakietu akcji Spółki K-PROTOS a.s. z siedzibą w Kralupach nad Vltavou w Czechach. Zgodnie z zapisami przedmiotowego aneksu, okres wyłączności został przedłużony do 31 października 2010 roku.
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~GOA [79.188.237.*]
    Hm,do końca października. Czyli foneco będzie po odcięciu notowane prawdopodobnie poniżej złotówki.Będą mieć czas na skup akcji do końca października po zaplanowanej cenie poniżej 1,2 zł,później ogłoszenie sprzedaży pakietu k-protosu i wraz z chemosem będzie ciągnięcie kursu do góry.Całkiem logiczne. Kiedyś foneco urośnie to pewne,bez powodu fundamentu pod wzrost nie robiono.
  • Re: no i gdzie te wasze 2 pln? Autor: ~majk [178.42.249.*]
    tez mi sie tak wydaje, te wszystkie kroki sa dobrze rozplanowane. jestem spokojny o kurs i czekam.
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.