O, natrafiłem na pana Pershinga na innym forum. Jest on nie facetem, a kobitką (albo jakimś transem), i zarobił podobno na butki (pewnie wychodzi w nocy w nich na ulicę w poszukiwaniu kli..). Oto jego post, poniżej link:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"2010-09-15 15:29:36 | 178.73.63.* | PaR
Re: GPW: Inwestorzy nie kwapią się do zakupów [9]
no i juz mi sie odkupil ideemek po 3,25 ,na butki dzis zarobilam,
moze sie jeszzce kupi impex ,
pa "
Ooo, to chyba nie kobitka, bo robi za stewarda w przerwach pomiędzy wypisywaniem bzdetów. Albo robi tam za mężczyznę, a po robocie się przebiera. Albo to ped.... Następny post z linkiem:
Miałem kiedyś pasażerkę, która po wylądowaniu stwierdziła, że jej bagaż z półki zniknął. Zapytała mnie, czy to możliwe, żeby bagaż z półki zniknął. Odrzekłem, że to niemożliwe, bo to nie magia tylko samolot. Pani wpadła w panikę, szukałem z nią, wśród już zdjętych na podłogę bagaży, a potem okazało się, że mąż go zdjął. Super komunikacja w małżeństwie."
Re: Zamykają Utopię, pierwszy lokal gejowski w PoIP: 178.73.63.*
Gość: korek 08.08.10, 22:07 Odpowiedz Wszedłem ostatnio do Utopii 3 tygodnie temu. Dwaj koledzy nie przeszli selekcji
więc zostali na zewnątrz, a w środku zastałem jedynie barmana i DJ. To był
piątkowy późny wieczór...
to chyba nie jest zbieg adresów IP - steward i pe..., zgadzało by się :)))
odświeżam wpisy przypominające wątkową parówę w szpilkach i w reformach - widzę że coraz bardziej aktywny ostatnio i to go kręci - więc niech ma wpis na jego temat. pewnie zadowolony cweluch:)