Zapewniam Cię ,że nie sprzedałem nawet sztuki a ustawiony jestem na K 1.4 i wlasnie mi 3k wpadło. Ktoś chce na sile obnizyc kurs ale to juz przerabialem nie raz przed koncem PDA. Wsparcie na 1.4 ale ciekawe kto zaniza kurs? Jak mocny to mozemy nie wytrzymac , pozdro.
Zobaczymy czy nie poleci nizej . Na 1.3 biore 20k na 1.2 powtórka i czekam ,pozdrawiam.
W tamtym roku na Grupie zarobilem 400 % a myslę ,że na magafico zarobię podobnie.
Papier zostanie w wardych rekach
na gieldzie siedzę juz parę latek koledzy jednak new connect jest nowy mi zainwestowałem troszkę w ta spółkę i tak sie pytam bo ......spodziewam sie wzrostów popartych nie tylko gadaniem
tez mi sie wydaje ze ktos chce skupic ponizej 1.50 dlatego ten batonik od rana tam stoi. 3 zlecenia po 5000 akcji.
To dobrze swiadczy o kursie na najblizsze dni/ tygodnie.
No nieźle, jak na razie wszystko przewala się na 1,40 - 1,42. Kilku kupujących okryło się bardzo ładnie po tych cenach. Jedynie ten baton 10k na 1,50 sieje zamęt i spustoszenie. Jak tylko się go ogryzie to wzrosty nieuniknione.
Ten od batona straszy już od 1.8 też stawiał tylko nie sypał.
Na poziomie 1.82 postawił też z 10k ale ktoś urwał mu z tego 8.5k i był spokój ze straszeniem.Podobnie może być i teraz.
Gosciu nakupował w przedziale 1- 1.3 i tezraz realizuje zysk- ot tyle.
Za mały FF na takie sciemy
Teraz postawił na 1.5 i może zniknąć w całosci lada moment.
zarobią po 50% puszczą trochę po 90 groni....
pozdrowionka
wyleszczony po 1,6 1,65
Gdzie są naganiacze typu pażdxioch... itd 2-3 złote a tu jazda , wystarczy pomyśleć....
za dużo spekuły...........................
a nowa SPEKUŁA nie puści powyżej 1,5 nowych papierów już od 11-go PRZECENA....
Daczego uwazasz , ze naganiam?
Samawiam dokupuje na nizszych poziomach,Na gieldzie zarabia cierpliwosc a nie emocje.
Jezeli sie myle co do wzrostow to niech ktos wyjasni mi dlaczego ma byc spadek :)
Nikt nie zwali kursu tej spolki do kursu ponizej 1 pln - musialby wywalac ze strata i sam skupowac - ma to jakis sens ale...Na poziomie 1.2 amatorow na akcje mialby dwukrotnie wiecej niz akcji do sprzedania.
Kto mi wyjasni dlaczego ma spasc?
Jak bedzie to merytoryczne wyjasnienie to wtedy nazywajcie mnie naganiaczem , pozdr