• Coś się bawią z Projprzem Autor: ziomekjaslo [10.10.131.*]
    Juz chyba 3 dzień, gdzie robią transakcje po jednej sztuce tylko po to żeby przestraszyć i żeby ludzie sprzedawali po niskiej cenie. Coś się szykuje na tej spółce. Ale pewnie jakiś drobny inwestor albo grupa inwestorów coś kombinują. Bo spółka według mnie przeceniona. Warto się przyglądać.
  • Re: Coś się bawią z Projprzem Autor: ~kris b [83.9.120.*]
    wg mnie jest do brania.calkowicie zapomniana i b.tania.a jego kolega z branzy abm-solid rwie denka.tam nie ma fundow.a na p/.cala plejada i wszystkie uwalone.tylko brac.oni juz zapakowani od 35 zl i im sie odechcialo.i to jest dla nas-drobnych szansa
  • Re: Coś się bawią z Projprzem Autor: ~Warren Bar [89.72.125.*]
    Krisu a co w ynikami Projprzemu ? czy są jakieś perspektywy na poprawę ?
  • Re: Coś się bawią z Projprzem Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    sa na razie zle.ale prezes mowi ze juz najgorsze minelo-maja jeszcze 20 mln.kasy z emisji.bank ziemi.ostra restrukturyzacja.redukcja zalogi.oostro tna koszty.rating bezp.aaa-a cena bankruta.ja osobiscie bardzo licze na systemy przeladunkowe-a tu p.ma marke europejska i maja byc motorem grupy.gro produkcji idzie na niemcy-a tam trwa ozywienie.wg mnie te ceny to naprawde okazja-ja mam sr.11.3-i w snach nie przypuszczalem ze az tu zleci.zawsze patrzylem na p.z zazdroscia-ale byl dla mnie za drogi-no ale teraz to przegieli-naprawde cudem stalem sie akcjonariuszem.oszywiscie wspolczuje tym co brali emisje po 35 zl/.a akcji jest wciaz tyle samo.pozdro
  • Re: Coś się bawią z Projprzem Autor: ~kris b [83.25.43.*]
    nie wiem jaki maz staz gieldowy -warren.ale kupuj zawsze dobre spolki -zdolowane o malej plynnosci.uderz kasa jaka masz i potrzymaj i zapewniam ciebie ze z malej kasy mozna zrobic duza kase.zwracam uwage na polna-energoinstal-moj-projprzem.budvar,bmp ag.projprzem.tup.interferie,ampli i inne.naprawde dobre zdolowane firmy a akcjii tyle samo.wystarczy ze jedna z nich pojdzie na kilkadziesiat zl.-i nie chce od tuska zadnej emerytutury czy renty.a kupowanie ton makulatury-centrozap.bioton.lubawaitp.nic nie da-tam jestes malym zuczkiem
[x]
PJPMAKRUM 0,00% 14,90 2025-09-19 14:39:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.