Juz chyba 3 dzień, gdzie robią transakcje po jednej sztuce tylko po to żeby przestraszyć i żeby ludzie sprzedawali po niskiej cenie. Coś się szykuje na tej spółce. Ale pewnie jakiś drobny inwestor albo grupa inwestorów coś kombinują. Bo spółka według mnie przeceniona. Warto się przyglądać.
wg mnie jest do brania.calkowicie zapomniana i b.tania.a jego kolega z branzy abm-solid rwie denka.tam nie ma fundow.a na p/.cala plejada i wszystkie uwalone.tylko brac.oni juz zapakowani od 35 zl i im sie odechcialo.i to jest dla nas-drobnych szansa
sa na razie zle.ale prezes mowi ze juz najgorsze minelo-maja jeszcze 20 mln.kasy z emisji.bank ziemi.ostra restrukturyzacja.redukcja zalogi.oostro tna koszty.rating bezp.aaa-a cena bankruta.ja osobiscie bardzo licze na systemy przeladunkowe-a tu p.ma marke europejska i maja byc motorem grupy.gro produkcji idzie na niemcy-a tam trwa ozywienie.wg mnie te ceny to naprawde okazja-ja mam sr.11.3-i w snach nie przypuszczalem ze az tu zleci.zawsze patrzylem na p.z zazdroscia-ale byl dla mnie za drogi-no ale teraz to przegieli-naprawde cudem stalem sie akcjonariuszem.oszywiscie wspolczuje tym co brali emisje po 35 zl/.a akcji jest wciaz tyle samo.pozdro
nie wiem jaki maz staz gieldowy -warren.ale kupuj zawsze dobre spolki -zdolowane o malej plynnosci.uderz kasa jaka masz i potrzymaj i zapewniam ciebie ze z malej kasy mozna zrobic duza kase.zwracam uwage na polna-energoinstal-moj-projprzem.budvar,bmp ag.projprzem.tup.interferie,ampli i inne.naprawde dobre zdolowane firmy a akcjii tyle samo.wystarczy ze jedna z nich pojdzie na kilkadziesiat zl.-i nie chce od tuska zadnej emerytutury czy renty.a kupowanie ton makulatury-centrozap.bioton.lubawaitp.nic nie da-tam jestes malym zuczkiem