• odlewnie Autor: mduda4 [77.254.59.*]
    czas na drugie podejście
  • Re: odlewnie Autor: ~szsza [83.5.212.*]
    wątpie teraz tylko w bok
  • Re: odlewnie Autor: pan.hrabia [62.21.59.*]
    Myślałem,że będzie lepiej, ale jednak syf. Pewnie znowu spadek na 3,50 i bujanie. Zero popytu, rano ktoś chciał rozruszać kurs, ale zabrakło kasy chyba/
    Zamknięcie tak syfiaste, że nawet się bym takiego syfu nie spodziewał. Jutro z minus 5-10% lekko i zjazd na ostatnie minima.
  • Re: odlewnie Autor: ~waldi [81.190.241.*]
    Ja wrecz przeciwnie nie zgadzam sie z kolega i twierdze ze jutro pojedziemy sporo do gory, zagranie na koniec bylo typowe pod zachete wyrzucenia akcji a potem wycofanie, cos chyba bedzie niebawem sie dzialo na odlewniach, jakies info dobre sie zbliza i ktos niecierpliwie pogrywa i podkupuje duzo wiecej niz potem sprzedaje duzo mniej aby zbic i tak wkolo
    być może coś się będzie działo, ale nie jest powiedziane,że już zaraz. Jak patrze na wykres 3-letni to czeka nas być może kilka miesięcy kiszenia (ale to tylko moja opinia). Oby było inaczej, bo sam tutaj siedzę i już mi się nie chce chwilami czekać na to przebicie 4,30-4,50
  • Re: odlewnie Autor: pivko77 [77.253.186.*]
    Przynajmniej dało się obronić 4,ale jutro wielka niewiadoma dosyć duża luka między zleceniami,przydałby się jakiś dodatkowy kupujący który podciągnąłby kurs,problemem jest że przy 4,30 pojawia się masa zleceń która blokuje marsz w górę
[x]
ODLEWNIE 5,90% 19,75 2026-06-01 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.