między monnari a infinity jest zasadniczo kosmiczna różnica. Monnari produkuje i sprzedaje raz lepiej raz gorzej ale prowadzi działalność operacyjną a w infinity robią emisję i sypią do leszczy takich jak ty stefanie. oni nie wiedzą co to działalność operacyjna (jak dotąd 2 tys przychodów). Poczytaj trochę to forum to zrozumiesz a jak nie to zapytaj kleksa, który z tego co pamiętam nieźle tu wtopił ale się chłop ogarnął.
stafanie, stefanie jestem tu tylko dlatego że oplówanie tymocha i założycieli tej spółki oraz jej obecnego prezesika szczórka ogórka sprawia mi przyjemność i tylko dlatego. A oplówam ich dlatego że oszukują wciskają ciemnotę roztaczają jakieś nieralistyczne wizje co wzrosyu i dynamiki rozwoju tego shitu a tak naprawdę chcą wysypać co mają a potem dokonać emisji i znowu wysypać. sama spółka mnie nie interesuje a tymbardziej jakieś obsrane solaris gate czy strefa korzyści szczórka - wszystko to brednie.
ale żeby sypnąć musi być ktoś kto chce wziąść bo ile można samemu mielić na pokaz i tu pojawia się stefan na zakupach. reszta histori jest taka że stefan weźmie po 0,3xx i odda po 0,2xx i to jak się zdecyduje ciąć startę bo jak przeciągnie to odda po 0,1xxx i pędzie szlochał do poduszki.