• zbieranie akcji trwa Autor: ~zeb [195.47.201.*]
    ktoś ładnie zbiera akcje,,, - rzuci na PKC trochę akcji, a w ślad za tym zleceniem wystraszeni ludzie wyrzucają kolejne akcje, a "ktosiowi" nie pozostaje nic innego jak nadstawić koszyk i zbierac w atrakcyjnej cenie ponad 35% taniej od szczytów z przed tygodnia. gdybym miał gotówke to w tej cenie sam zrobiłbym zakupy. a tak to tylko pozostaje obserwowac.
  • Re: zbieranie akcji trwa Autor: ~ornitolog [79.191.137.*]
    zgadazam sie z Toba.Mysle,ze w piatek odreagowanie.Korekta spora a zarazem zdrowo dla papierka.
  • Re: zbieranie akcji trwa Autor: ~zeb [195.47.201.*]
    cholerka, ze tez nie mam wolnej gotówki - za 15,30 zł stoi ponad tysiąc akcji do wziecia.... ehhhh.....
  • Re: zbieranie akcji trwa Autor: ~swiezak27 [95.49.41.*]
    Łudzicie sie panowie ze w koncu zacznie rosnac marzenia sciętej głowy :( przecież to spada szybciej niż urosło po co sie pocieszacie nawzajem, po co chcesz kupowac za 15 kupuisz w poniedziałek za 12 a pozniej kiszonka przez kilka miesiecy 11-12 zł zapewne na giełdzie dłuzej siedzicie odemnie tylko ze ja zdążyłem sie juz czegos nauczyc w przeciwienstwie do innych:) PS. jak narazie moje rokowania sie sprawdzaja pozdrawiam was wszystkich MARZYCIELE:)
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.