to mi wygląda na dystrybucję tego, który wcześniej zbierał, dystrybucję tym nagonionym przez RDO; w pewnym momencie myślałem, że to jednak ruszy do góry, ale tak patrzę i nie mam wciąż odwagi wchodzić tu, niech się wykrastylizuje albo w jedną, albo w drugą stronę
Wg mnie wywalił pozycję ktoś, kto wiedział co ma się wydarzyć, ale że się właśnie dowiedział, że się nie wydarzy, to się zwinął i to szybko. A że się nie zna, to się zwinął metodą tradycyjną :-)
już miałem nadzieję, że tu się ładnie wyklaruje przez ten czas i wejdę w pewną sytuację wzrostową, żeby kontynuować zarobek na Reinholdku, a tu muszę jeszcze trochę poczekać
Ktoś rzucił 5k papiera i spadło o 10%. Skończyło na 9,98, ale gdyby ktoś sypnął jeszcze 500 akcji, to by było 9,45. Ja bym się tak nie cieszył. Przy takiej płynności nie obowiązuje żadna analiza techniczna. Trzeba patrzeć za ile można sprzedać, a za dużo nie można sprzedac...
a ja cierpliwie czekam na nowe szczyty. wy się emocjonujcie. Jak znajdziecie lepszy papier to ten sprzedam a tamten kupię. Szukam, szukam i nie znalazlem.
pozdrawiam cierpliwych