• Relpol hitem września! Autor: ~Rlp [91.206.210.*]
    hotstock pisze... (http://hotstock2.blogspot.com)

Relpol- tak wykres bardzo ładny, a na dodatek wybicie poparte obrotami. Przed nami dosyć silne opory na szczytach z sierpnia 2009 - 5,35 oraz kwietnia 2009 - 5,65. Myślę że byki są w stanie dojść w tym ruchu przynajmniej do tego pierwszego oporu. Silne wsparcie na dzisiejszej luce hossy 4,76 i ewentualne cofnięcie w ten rejon można wykorzystać do wejścia.

27/9/10 22:02
  • Re: Relpol hitem września! Autor: ~kk [79.185.168.*]
    To wybicie poparte obrotami to bardzo wątpliwe i tu należy postawić znak zapytania ???Obroty to nakręcił sterujący kursem handlując sam z sobą .(mógł to zrobić 8.000 akcji ).I taka jest prawda.
  • Re: Relpol hitem września! Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    wg mnie ta zapomniana i zmasakrowana spolka moze byc ''czarnym koniem''4.8-pokonane-dojscie do 5.5 i przebicie-otwiera piekna przestrzen do wzrostow-po zaledwie 3 latach stygniecia.ale cierpliwosc zostanie wynagrodzona
  • Re: Relpol hitem września! Autor: ~kk [79.185.182.*]
    Kris- jakoś tak się składa,że interesujemy się tymi samymi spółkami. Najgorzej, że jedna i ta sama banda manipuluje kursem tych spółek . ha, ha :::))).
  • Re: Relpol hitem września! Autor: ~ajajajajajajaja [79.188.97.*]
    bajki opowiadasz kolego i naciągasz ludzi ja sprzedałem z duym zyskiem a ty???
[x]
RELPOL 0,38% 5,32 2026-05-15 10:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.