22,50 będzie, ale nie teraz i nie w tym tygodniu. na jutro scenariusz podobny jak w poprzednich dniach, będą lekko stopy czyścić, straszyć i dolne widły niewykluczone. widzicie co za gierki się odbywają w ostatnich dniach? do strategii być może tak celowo będą robić. tak myślę. a potem up!
A ja myśle, ze jeszcze pobujamy sie troche w granicach 17 dopoki gruby nie zaspokoi 'głodu'' akcji, wiekszego zjazdu raczej nie przewiduje a potem jak rakieta odpali sami nie bedziemy wiedziec kiedy.
Dnia 2010-09-28 o godz. 18:32 ~Pershing napisał(a):
> Leszcze poubierane przez Lesia Kolesia na maxa , przykro mi
> ale lecicie na ryja BESSA WRACA
(...) a Koziołek Matołek mói meeee ... i zjadł gajowemu majtki ... a że były z wypłatą, to ma pełen brzuszek zielonych ... a jak je przetrawi ... to ... ?
gdybys wiedzial co piszesz ,ty nieudaczniku.Ps .twoj kolega Venes z Lubawy mowil ze jakies nowe psychotropki bierzesz po ,ktorych juz nie walisz w pampers
Gościu nie wiesz że piszesz z kimś kto zna się na rzeczy.Od razu Ci mówię zadłużenie polski wrzasta b.szybko dziś mowili w tv.Jutro Panika na giełdach powtarzam PANIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.A MW trade największy balon na świecie ! Poubierani przez Lesia Kolesia bedą kwiczeć, jeden wielki KWIK jutro będzie !
Dnia 2010-09-28 o godz. 19:32 ~Pershing napisał(a):
> Gościu nie wiesz że piszesz z kimś kto zna się na rzeczy.Od
> razu Ci mówię zadłużenie polski wrzasta b.szybko dziś
> mowili w tv.Jutro Panika na giełdach powtarzam
> PANIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.A MW trade największy
> balon na świecie ! Poubierani przez Lesia Kolesia bedą
> kwiczeć, jeden wielki KWIK jutro będzie !
(...) Najokrutniejszy miesiąc to ... wrzesień, miesza pamięć i pożądanie (...)