"Panie Piotrze niech Pan się nie boi cytowania własnych słów w komentarzach, Pana słowa po "przekręcie stulecia" jakim był debiut spółki wiadomej przestały cokolwiek ważyć, może Pan pisać największe brednie, opiumować się autorytetem kreowanym przez samego siebie - prawda jest jednak inna - jest Pan zwykłą szumowiną w pełnym znaczeniu tego słowa. Może Pan ten blog również zamknąć - on stracił rację bytu - czytają go ludzie przez Pana oszukani (tak jak ja) oraz Pana niby zwolennicy uśmiechający się pod nosem czytając te "moralizatorstowo" wypowidziane przez szczura kloakowego, który myśli że cokolwiek jest w stanie wnieść strefe internetową - bowiem nie słowa a czyny za Panem świadczą, tak przy okazji Pana serwer trzynatrzy.pl już nie odpowiada - pewnie nie zapłacił Pan za hosting. Nie pozdrawiam i nie upraszam się o publikację tego komentarza. "
Pewni za chwilę go wykasuje ale to nie jest ważne....
cześć, i tak za lekko mus poleciałeś. Bardzo mi się podpba słowo "opiumować" ja również uważam że tymoszka ma problemy tego typu co widać po wygladzie , wysławianiu się i nie kojarzeniu wielu faktów. Ciągła jazda u Tymoszki. Coś sypnę i na towar będzie.
ten czlowiek zawsz byl i bedzie zerem i zaistnieć mógł tylko w dobie andrzeja l.
ta jgo gestykulacja i "język ciała" tak mnie wkurwia ja mało co.
co do infinity to dociągną sprawę do końca a potem (0,01 pln) sraka i zwijamy się.