Dnia 2010-09-27 o godz. 17:36 ~antoni009 napisał(a):
> to już pniemy się tylko w górę , ja dziś kupowałem , dla
> tych co nie mają pociąg powoli pokazuje ostatni wagon ,
do
> zobaczenia na następnej stacji
Też dokupiłem dzisiaj,szczególnie że po wybiciu się z trójkąta,bardzo ładnie to wyglada.A jak już jedziemy razem jednym pociągiem to zapraszam do WARSU.
Jak dobrze poprowadzicie linie, to rysuje się chorągiewka. Już raz była przy cenie ok. 0,96... wniknęło z tego prawie 2 zł. Teraz zasięg minimalny wynikający z formacji to ok. 3 zł.
wskoczyl na watek z nudow no i nie mial co napisac to palnal cyfre z kosmosu tak dla zasady :)))
gosc nawet nie wie pewnie co to za spolka a Ty go sadownik jeszcze o jakies szczegoly pytasz :)))
oj nie bądźcie tacy przewrażliwieni.. dd wpadł tutaj... cos ważnego chciał nam przekazać... a tak się spłoszy... nawet nie uzasadni swojej wypowiedzi, a ja naprawdę jestem ciekawy skąd mu ta cyfra wyszła... ;-)
tzn się domyślam ;-) ale boje się, że chłopak tak dużo tam mieści, że na starość kicha nie utrzyma tego wszystkiego co on tam ma i hemoroidy gotowe:-)
dzisiejszy spadek na zamknięciu spowodowany otwarciem i infami zza wielkiej wody(wrost cen domów, spadek zadowolenia konsumentów)... zrozumieć należy bo każdy sie o swoje inwestycje boi... rynek zareagowal obsową... a amerykany jak widac na załączonym w ciągu godziny zapomnieji o problemie... ich słynne: NO PROBLEM i indeksy na Wall Street zaczęły szybko piąć się w górę... jak trend się utrzyma, tak i na BEF powrócimy jutro na właściwe pozimy :-)