• Po co trzymają fundusze Autor: ~anemik [83.1.179.*]
    https://www.bankier.pl/inwestowanie/spolki/PROJPRZEM/akcje.html
    Aviva, Pioneer, ING, Noble, Millenium - wszyscy powyżej 5%.
    W tym roku żaden poważnie nie wywalał, pod koniec 2009 ING mocno wychodził.
    Jak w tej chwili zaczną wywalać to dna nie widać, z drugiej strony, skoro nie wywalają, to może wyjście w tej chwili uznają za błąd, dlatego dobrałem dziś trochę.
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    wywalac przy takim popycie-musieliby byc nienormalni-juz jest za pozno-ja licze nas to ze jeden z tych fundow zacznie podbierac darmowego p.dla sprzedajacych polecam lekture raportu dm pko bp sprzed roku-moze sie zastanowicie-ze to nebywala okazja
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    cos mi sie wydaje ze koniec promocji na p.-rynek za mocno przeholowal z ta naprawde dobra spolka.teraz wyniki maja sie systematycznie poprawiac.dziwie sie polimexowi czy pbg-ze nie probuja przejac tak lakomego kaska w takiej cenie-wtedy nieudaczniki z fundow beda uwaleni na maxa-ale to ich problem-boze chron od takich fachowcow
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~jazgarz [95.40.123.*]
    racja - ja dziś dokupuję - wycena tej spółki jest śmiesznie niska - to musi w końcu wystrzelić - no chyba, że kroi się bankructwo
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    chyba zartujesz.wg stockwatcha-rating aaa.20 mln w kasie jeszcze z emisji/fundy oplacaly po 35 zl.bank ziemi.ciekawa branza i malo akcjii.ale technik tego nie dotknie bo p.balansuje na podwojnym dnie i moze jeszcze poleciec.ja kupilem go ze wzledu na wew.warosc.po przestudiowaniu raportu dm pko bp rok temu-b.ciekawa lektura.np.dali cene kupuj==19zl-a dzisiaj pol-raza taniej-wniosek -odbierajcie od tumanow/pozdro
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~Michał [194.0.102.*]
    Ach, jak ja uwielbiam tą mentalność - jak ktoś sprzedaje to tuman, a jak ktoś kupił i traci to geniusz ;). Co do raportu PKO, to jak sam słusznie zauważyłeś - jest on sprzed roku. Zobacz jak np. wyglądały straty za dwa pierwsze kwartały zeszłego roku, a jak wyglądają w tym roku. Myślę, że raport jest średnio aktualny, przez rok wiele się może wydarzyć ;).
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~sory [78.8.79.*]
    dzis plus 3% a jutro -10% haha ale was dymajom mjalem to gowno po 14zl ale zdazylem wyjsc przy 12zetach i odrobilem na innych perelkach to morze kjedys wyskoczy ale czy nieszkoda czasu na tego proj przema narka rzycze milego jutra chihihi
  • Re: Po co trzymają fundusze Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    podwojne dno trzyma-zrobili zrzut ponizej 11 aby poczyscic stopy-ja ich nigdy na dobrych spolkach nie stawiam-gosciu nizej jest smieszny-6 najlepszych polskich fundow siedzi w smieciu-oplacajac akcje po 35 zl-nie kompromituj sie
[x]
PJPMAKRUM -2,22% 17,60 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.