...poczytalibyście moje spostrzeżenia dotyczące owej "lewej" dywidendy i zastanowili się jak to możliwe, że Graal w II kwartale po raz pierwszy od niepamiętnych czasów miał Przychody Finansowe wyższe od Kosztów Finansowych. W spółce która słynie z bardzo dużego zadłużenia jest to prawdziwy "cud"...
Jac miał rację - szkoda że go wcześniej nie posłuchałem - wyszedłem z Graala kilka dni temu ale mimo wszystko pozdrawiam posiadaczy akcji i życzę wysokich zysków - polecam Nicogames , spółka przyszłościowa , ciekawa i dająca zarobić - pozostaje mi zatem pożegnać się ze wszystkimi na forum Graala i życzyć powodzenia
Kurs obsuwa się coraz niżej przy sporych obrotach. Obserwując kolejne sesje wydaje mi się, że kolejni więksi indywidualni akcjonariusze (mający po ładne kilka tys szt) stopniowo wychodzą. Oczywiście ktoś to kupuje, bo tak jest zawsze. Nie mniej ponuro to wygląda. A może ktoś coś wie ? Tak czy siak nie ma giełdowego sentymentu do spółki, a i w samej spółce nie dzieje się chyba wzrocowo. Pozdrawiam.