Witam. Kto to jest właściwie ten cały Teran, czym oni się zajmują? Z góry dziękuję za info.
Już troche trace cierpliwość do Texa.
Pozdro dla wytrwałych
Kacper S. jaj domniemam to pewno syn P. Studenckich. Robi się z tego rodzinna spółka jak Duda. A tak już zupełnie serio to martwi mnie tu rola prezesa Karenu, który pewnie będzie reprezentował interesy Paszyńskich. Mogą wywinąć numer w postaci wykupu wierzytelności zabepieczonych na SCOR, a Tex może pójść w odstawke.
No tak wiem. Wg. moich wyliczeń termin 45 dni które miał biegły na wydanie opinii wypadają 1-go w ten piątek więc już niebawem. Co w wypadku gdy sąd podtrzyma upadłość likw., czy jest możliwość wykupu pozostałej części SCOR bo nie kumam dobrze tych przepisów.
Też bym tak chciał jak i ty techo ale powiedz mi na jakiej podstawie tak twierdzisz. Zawsze jest jakiś sposów żeby ominąć prawo, szczególnie w Polandii. Paszyńscy mogą sie np. dogadać z syndykiem.
Obiektywnie potrząc pocieszające jest takie kiszenie. Gdyby miało być wywalanko podbili by kurs ponad 2 zeta. Z opinią biegłego będą czekać do ostatniej chwili żeby się obkupić.
Obawiam się jednak że mimo wszystko syndyk z kimś rozdrapie spółkę. Wszyscy widzimy jakie są w Polandii praktyki jesli chodzi wsparcie państwa dla rodzimych przedsiębiorstw. Z drugiej jednak strony patrząc na rade nadrozczą Karenu, tacy dygnitarze krzywdy sobie raczej nie zrobią.
Pozdro dla wytrwałych
akcyjki są w twardych rękach, jeśli tylko decyzja sadu będzie pozytywna to będziemy mieli imponujący skok, a do tego czasu można sobie odpuścić pisanie...
tu narazie jest zbieranko (po 1,90) ????????, ale będzie sprzedawanko (po 0,30 zł). Ito już niedługo bo na początku października!!!!. UCIEKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie lubie się powtarzać. Ale wiem że co po niektórzy nie czytaja regularnie! Więc zapraszam do zapoznania się z analogiczną sytuacją jaka ma obecnie miejsce na Techmexie.A mam na myśli Monnari....
IDENTYCZNA SYTUACJA
Najpierw upadłość
Następnie podbicie na prawie 2złote
Kiszenie,zniechęcenie.Negatywne wypisywanie bzdur po forach!
A potem... po cichutku... po malutku.... 5-6-7-8złotych...! RADZĘ TO PRZEMYŚLEĆ I PRZEANALIZOWAĆ!
Na forach Monnari były wręcz identyczne posty.Ci co chcieli tanio odkupić wieścili 30groszy
Inni wypisywali że to śmieć.Nic nie wart.Najlepiej sprzedać...
A ja się zapytam: Jeżeli Techmex miałby zostać zlikwidowany.To w jakim celu z logicznego punktu widzenia wepchnęła się tu nagle taka znakomita kadra w zarządzie...?
Tak ''od siebie'' NIE Oni wiedzą co robią !
Ja tam trzymam ! Nawet jak sąd podtrzyma upadłość,to i tak będzie odwołanie!!!Radzę o tym pamiętać!!!