wg mojej oceny akcje tej spółeczki zamkna sie w granicach 6 zł na konec roku. W elektryce najwiecej inwestycji i to grubych robi sie w miesiacach letnich wiec uwazam ze za 3 kw wyniki beda o wiele wieksze.Poza tym powodzie napedza tez sprzedaz osprzetu.Firma zrobiła juz pewne ruchy w celu poprawy , zrestruktyzowała hurtownie, zrobiła mobilnych sprzedawców a tymi co jej nie płaca zajmie sie bank. Mysle ze sa realne przesłanki zeby poszła w góre.
Prosze o dyskusje
to jest jedna wielka nie wiadoma 6 czy 8 a może 3,50 wyniki mało dają ostatnio był dobry raport i co zobacz enea jakie miała wyniki GPW kieruje się swoimi prawami aczkolwiek ampli powinno iść na północ myślę że to jest jeden jedyny kierunek na ta chwilę
spółka istotnie ciekawa i trochę sie w nią zagłębiłem, teraz niedoceniana ale po wynikach za 3kw bedzie z 6 zelków jak nic. W tej branzy najlepsze niesiace to letnie i tu powinny byc wyniki w górke
nie wiem co o tym sadzic-technicznie powinno byc testowane szybciej 3,6 niz 4.3-ale ampli jest nieprzewidywalne.obroty spadly-kupi stoi-hossa sie rozkreca a ampli stoi w miejscu.b.dziiwne a kurs ma co odrabiac
pusciły SL ,ogladałem cały dzien jak sie zachowyje Ampli i jak tylko dochodzi do 3,90 to jest baton. ktos specjalnie meczy ludzi i nie daje pujsc dalej. mysle ze niedługo bedzie wystrzał tylko musi gruby sie nachapac. Teraz ludziska spia a za 5 zelkow to beda sie zabijac. jutro jeszcze troche dokupie po tak okazyjnej cenie
ampli jest jeszcze obrzydliwie tanie-poczatki hossy a firma drepcze w miejscu-a moze to opoznienie nadgonic skokowo-bo ampli jest z tego znane,akcji malo wyniki na plusie.branza tez ciekawa.cierpliwosci
kisi sie i kisi to prawda az szokujaco dziwne. Mysle ze zacznei na dniach wreszcie nadrabiac wzrosty w slad za wieloma spolkami z rynku. wyprzedany papier jak diabli.
może być też tak, że w związku z inwestycją w dwie hurtownie wyniki będą niezbyt olśniewające i w listopadzie będziemy mieli jeszcze większą promocję na Ampli. Tak było na Drewexie, jak otworzył nowe sklepy. Trochę się tego boję, ale i tak systematycznie zwiększam udział.
tofakt takie ryzyko istnieje zeotwarcie hurtowni moze pociagnac za soba koszty dodatkowe dla spolki. Jednak tez dokupuje i jestem dobrej mysli jesli chodzi o ta spolke. Spie spokojnie patrzac w przyszlosc i wyniki spolki.
to niestety fakt. Chyba masz racje.Jak znam zycie to epwnie wywale akcje jak tylko bedzie choc maly wzrost na 3,75-3,80 i wyjde najwzyej ze strata :-( tak to juz jest
jak toś nie moze wytrzymac i stopy ustawia to niech przestanie sie bawić w handel akcjami.lepiej puścić wszystko PKC i dac sobie spokój dooooobrze radze :):):)zaoszczędzi mi to czasu i zachodu :):) booo jak sie wk.... to pomacam jeszcze niżej ;)