Ciekawe jakie zyski wykażą za 3Q; za I półrocze były rewelacyjne. Dziwi mnie, że nic się o niej nie mowi na prawie żadnym forum w porównaniu z innymi spółkami. Mają niezłe możliwości na rynkach europejskich, nie tylko polskim, wię zgadzam się, że dobrze na niej zarobimy. Widać, że rośnie powoli, ale systematycznie i stabilnie.
Dobrze Was tu widzieć, bo ciszę macie straszną na tym forum. To co, jutro znowu troszke up? Ta spółeczka zostanie zauważona prędzej lub później, bo rozwija sie niesamowicie i mają fajne plany. Pozdrawiam.
Jak dojdzie do "odpalu" to bedzie duzo wiecej niz 17 pln.
A potem nadejdzie korekta i trudno bedzie wyczuc ten moment szczytu, ale zobaczymy, na razie TRZYMAC i czekac !
A ja myślę, że warto trzymać ten walor w portfelu na dłużej, bo oni mają dobre plany rozwojowe, a spójrz sobie tylko na wyniki za I półrocze, jaki wzrost! I chcą wejść jeszcze na inne rynki zagraniczne oprócz Węgier. Kurs rośnie, to pewnie zyski za 3Q też będą niezłe. W 2011 roku ta spółka to może być hit!
Doswiadczenie gieldowe mi mowi ze nie do konca moze tak byc ... ale zobaczymy, bo nie jestem wrozka niestety :-P Wyglada na to ze rynek zaczyna wliczac w cene te wlasnie plany rozwojowe, dlatego jesli dojdzie do duzego przewartosciowania, warto sprzedac. Juz teraz cena zysk 20. To duzo, a niebawem moze byc 30.