myslisz ze dlatego ze ntt zmienil czlonka rady to skyline wysypalo akcje? az dziwne ze rynek nie widzi tu szansy wzrostu ... ekwiwalent pieniezny w raporcie nie pamietam dokladnie ale dosyc duzo tego bylo ... z tego co chlopacy mowili ma jakis kredyt odpasc ...o co tu chodzi?
skupu i tak nie moga przeprowadzic? nawet jak maja ten ekwiwalent pieniezny w kasie? z tgo co wyczytalem moga za zyski przeprowadzic a zyskow nie bylo wiec .... chyba ze sa jakies odstepstwa od tego? ze tez tu sie porzadnie przemielic nie moze obroty z 2-3 mln jakby sie przemielilo to mogloby byc byczo....
No już z 4mc będzie jak tutaj jestem. Wzrosty praktycznie mnie ominęły ale pal go licho. Miałem tyle spółek do wyboru które teraz odnotowują co najmniej 30% zyski a co mam teraz? Konsolidacje która twa już z rok xD. Na razie pokisze się tutaj jeszcze bo nic nie tracę a zyskać to już sam praktycznie nie wiem czy zyskam. Pozdrawiam
ninja
patrzysz na wzrosty innych
a popatrz jaki przez te 4 miesiące dostały wpierdziel,
tutaj masz zero stresu, że kapitał Ci topnieje.
Od dwóch tygodni karnety po lewej i prawej mówią,
że zaczęła się zbiórka na całego.
iV kwartał dla branży IT jest giełdowo sezonem ogórkowym,
nie daj się omamić pacanom typu herakles.
Nawet wykres tygodniowy (krecha po górnych świecach)
podpowiada, że teraz czas na zbieranie a nie sprzedawanie.
Spokojnie jeszcze rozum własny posiadam xD. A na wypowiedzi takich ludzi jak on to nawet nie zwracam uwagi bo są pozbawione sensu. No tak te upychanie do worków juz trwa długi czas. Mam nadzieje że nie tylko IV kwartał będzie obfity w zyski. Jeżeli wpadną nam jakieś kontrakty to powinno być dobrze. Zysk ze sprzedaży rośnie z miesiąca na miesiąc. Brakuje nam tylko tego czegoś..
kochany ninja jestem czyjny tylko nie bardzo rozumie w co teraz graja.... tutaj nikt nic nie wie spolka na gieldzie a tak jakby jej wogole nie bylo... nikt nie napisze jakiego artykulu jak postepuje restrukturyzacja... jak wygladja nowe magazyny ... zupelnie nic ninja ten kredyt to kiedy niby sie konczy o ktorym pisales?
Każda spółka może być skazana na bankructwo.. Ale to nie znaczy że wzrosnąć nie może.. Ja jeszcze troche optymizmu zachowam. Dopóki nie ogłoszą bankructwa doputy w to nie uwierze.