Podsumuję ostatnie kilkanaście dni. Spółka idealna do spekulacji ale niestety siadły na nią dzieciaki co chcą zarobić kilkaset % w kilka dni. Ludzie sprzedajecie po 1 tys szt za bezcen. Nie chcę nikogo obrażać ale mniej gadania (Parkiet) a więcej rozgrywania. Tłumów nie przyciągnięcie ględzeniem na forach ale pięknymi i stałymi wzrostami. Zatem wszystko można naprawić , korekta już była czas na kolejne wzrosty tym razem do 2,5 minimum.
Jutro sie pokaże z pakietem na TKO. Faktem jest że przekręciłem nazwę ale w spółce jestem od niedawna. Jeśli jednak zacznicie brać z prawej to dobiorę jeszcze 15 tys sztuk w ramach pomocy. Więcej nie pozwalają mi zasady.
Tylko ja będę czekał aż inni wezmą się poważnie za zakupy tak jak deklarowali na forach. Chyba że zaatakuję nieoczekiwanie ale na pewno nie sam.Potrzeba kasy na 60 tyś żeby coś się działo poważnego. Wkurzają mnie Ci co kupili po 1-2 tys i nie mogą poczekac tylko wywalają za bezcen. Ich sprawa
Każdy się czai zamiast brać po 2-3 tys. Zobaczymy jak będą tu kiedyś większe obroty co się bedzie dzialo. Mamy czas bo lock-up jest do konca 2011. Tak cos czuje ze tu kilku z nas ma prawie cale FF a pewnie zaden nie chce byc liderem