• NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: leszczynsky [79.163.233.*]
    NIE NAPISZĘ DO KNF-U OBIECUJĘ WCZORAJ ŁADNIE SZŁO DO KAPITALIZACJI 12 MLN EURO JESZCZE BRAKUJE CZEKAMY IDĄ MROZY ROZGRZEJ NAS
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: ~Andre [89.73.29.*]
    Po pierwsze co byś napisał do tego knf'u.

Po drugie nie 12 mln tylko raczej koło 30mln brakuje - Równe 60 baniek wiosny nie czyni.

pozdro

A
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: leszczynsky [79.163.217.*]
    KURS EWIDENTNIE STEROWANY POD KAP. 12 MLN EURO ZBIERANE PO 0,26 OD TY CO KUPILI PO 0,15 I WYSTRASZONYCH NIZEJ NIZ 0,26 NIE ZEJDĄ CZESU MAŁO A KNF CZUWA KUR TRZEBA WYNIESC POD KAP.OBROTY ROSNĄ TO DOBRZE ALE KURS MUSI ISC STAB. I WOLNO DO PRZODU JAK NP NA EUI TEZ WCHODZĄ NA GŁ
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: ~Andre [78.8.176.*]
    Wyłącz caps-locka - tego się nie da czytać.

Już kiedyś o to pytałem - Kiedy KNF ostatnio założył sprawę i wygrał o sterowanie kursem? Jak już znajdziesz odpowiedź to sobie usiądź i się zastanów - dlaczego?

Poniżej 0.26 - jak widzisz zeszli. Oprócz spiskowców są jeszcze zwykli ludzie.
    Z drugiej strony Spółka jest mocno niedoceniona dlatego pójdzie jeszcze w górę. Nerwowe wzrosty temu nie służą, ale ja raczej patrzę na to jak na tamę która puściła. Było długiem wyczekiwanie ze świadomością, że kurs jest na glebie. Zaczął ktoś mocniej kupować, ktoś się przyłączył itd.

A czy to jest falstart to się dopiero przekonamy. Liczę że nie, będzie się powoli wspinać, albo skokami, ale generalnie już chyba pójdzie.

poz
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: leszczynsky [79.163.217.*]
    pójdzie na pewno pod kapitalizację w tej chwili gruby zbiera sorry ale ślepy to widzi
    a jak moje litery są dla Ciebie za duże to wejdz na stołek.....
    pozdrawiam
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: leszczynsky [79.163.202.*]
    mówie o 12 mln euro to nowa wymagana przy debiucie w tym roku na gł.
  • Re: NUDY GRUBY PUŚĆ TROCHĘ DO GÓRY Autor: ~Heniek [83.10.231.*]
    Podobno będa budować oswietlenie na stadiony co wy na to?
  • Re: Autor: leszczynsky [79.163.202.*]
    każde dobre info jest dobre
[x]
LUG 0,00% 2,40 2026-01-02 15:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.