Nie wiem nie znam tej spolki ale dobre wrazenie jezeli oczywiscie takie jest gasnie po wisnieciu adresu internetowego tej firmy.
Sa jednak inwestycje które mozna uznac za jak to ujać - pewny zysk pewna wtopa i w takie wkladam wlasnie takie "zbedne pieniadze" które moga lezec nawet 10 lat bedzie taka potrzeba.
Ile mnie interesuje 1000 do 2000% zysku czyli cena docelowa wacha sie pomiedzy 1,5 a 3 zlotego.
Troche to hazard ale kto mi zabroni czesc przeznaczyc na hazard a moze sie uda :)
Trochę naobiecywała, zebrała kupę kasy z noych emisji i narobiłaogromnych strat za ostatbi kwartał - nicztego dobrego nie będzie - niewykluczone,że wkrótce zrówna się z ceną z veno-tzn 2-3 grosze i tak już zostanie..
Carbon ma trochę kasy jeszcze, trochę już zainwestował. Ja tak po cichu liczę, że w ostatniej chwili, przed wybiciem na Veno wejdzie w niego Carbon - a może już po cichu jest...
Wydaję mi się, że im specjalnie na rękę jest zdołować wszystkie spółki powiązane ze sobą. Zapakują się pod korki a potem wszystkie zaczną rosnąć.