Tak jak City interactive. Spoleczka zaliczyla dlugie kiszenie i fundamentalnie robi sie coraz lepsza, nie jest duza, maly free float, nic dziwnego ze stala sie ulubieniaca spekuly. Nie sadze zeby kupujacy po 20 zl stracili, ale moze trzeba bedzie poczekac z wybiciem na uformowanie trojkata, lub probowac przechytrzyc spekule na dt. Mysle ze spekula juz uplynnila znaczna czesc akcji wiec teraz kolyszac kursem i straszac beda zbierac.
Spolka dopiero wzrosla o nieco ponad 100% od dna takze jeszcze przed nia wiele dobrego
Wyskoczyłem dziś rano (a szkoda że nie wczoraj) i czekam na 16zł.Ale niepokojący jest ten bezruch po porannej panice.Możliwe że z braku popytu powoli zjedzie nawet do 12 i wtedy kiszonka na nie wiadomo jak długo.Wczoraj miałem więcej optymizmu.
Dzisiaj juz widzialem pierwsze symptomy zbierania. Pojawily sie ukryte kupna. Wywalic na poczatku sesji jest troche wiec ryzykownie. Z technicznego punktu widzenia moze byc dokmniecie luki w okolicach 16.5 i dalsza jazda. Ja sie w kazdym razie tutaj ustawiam z moim "ruchomym" pakietem - drugi mam dlugoterminowy. Jezeli to sie nie obroni, to znaczy, ze spekula z grubymi portfelami wyrzucila papier i nie zamierza szybko tu wracac. Wtedy powolne usuwanie w strone 12 zeta nas czeka. Jednak zdziwiloby mnie jakby tak latwo odpuscili ten papier, bo lepszego do gry spekulacyjnej na GPW nie widze.