ja jeszcze dobralem.naprawde dobra spolka w super cenie.calkowicie zapomniana.nie mowcie ze fundy zbieraja-bo to one sa przede wszystkim uwalone-cala plejada najlepszych tfi-brali emisje po 35 zl-to ich problem.z koncem roku przemek wychodzi na prosta.a zeby roslo-nie wolno sprzedawac-tym bardziej teraz za bezcen-teraz sie kupuje gdy inni placza-a hossa sie rozwija
pzemek jest teraz na krawedzi-podwojne dno-ryzyk fizyk-wszyscy uwaleni-pozdrawiamy zarzadzajacych tfi-taka wtopa-panowie do roboty bo nie bedzie premii-wg mnie projprzem po tych cenaach moze byc zaatakowany przez polimex lub pbg-a akcjii malo
bankruty się lepiej zachowują, ale tam gdzie fundy tam kurs kiepski , możliwe że niedługo zbankrutuje kto wie, źle się dzieje w spółce , na razie lecimy poniżej 10, tak jak pisałem niedługo 9, popyt pewnie się pojawi przy 8 i 9
Ja niestety obstawiam spekulacyjne zejście w dół ponixej 10,18 a pierwszy opór na 9,20-9,30 i tam proponuje zakupy :)No chyba, xe ktos zaryzykuje i zbile do 7,70 ale to musiałyby zaistniec fundamentalne przesłanki (np. brak zamówień do końca roku, zerwanie kontraków, kary umowne itp.) - tak jak prawdopodobnie będzie w przypadku Hydrobudowy, ktora zapłaci frycowe za "przewałki"... czytaj przekroczenia terminów, liczne niedoróbki itp. na "Narodowym".Miłej obserwacji ...
Nie wiem, czy ktoś będzie chciał zbijać, ale pewnie okres powakacyjny niezbyt sprzyja zakupom. Zwłaszcza jeśli chodzi o spółki ze stratami. Za to jestem prawie pewien, że przed następnymi wynikami będą wzrosty (tylko pytanie jak duże - nie liczyłbym na poziom powyżej 15zł), choć po wynikach pewnie znów powrót. Póki co chyba kiszenie. Ale ja tam się nie znam ;).