• zlota - news Autor: ~shp [83.238.100.*]
    http://m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,106541,8410400,Zlota_44__opozni_sie_decyzja_wojewody__Przez_procedury.html

niestety.... kto ma słabe nerwy niech sprzedaje...

ja oczywiście zostaje :)

• Re: zlota - news Autor: ~bankrut [193.104.45.*]
    Ehhh niestety tego się spodziewałem. Pogratulować naszym ustawodawcom i urzędnikom, iż podwyżki podatków trafiają w dobre ręce.

Zapowiada się na to, że budowa nie ruszy w tym roku, czyli kurs pewnie też nie ruszy w górę a raczej będzie opadał. Szkoda.
  • Re: zlota - news Autor: ~dario [195.205.11.*]
    moze bedzie jakis przeciek he he , pewnie decyzja juz jest
  • Re: zlota - news Autor: ~paluszko [95.91.153.*]
    można i tak rozumować skoro sasiedzi chcą dokumentów, to decyzja nie po ich myśli. spadki trzymają się w normie.
  • Re: zlota - news Autor: ~max [89.228.78.*]
    Decyzja już jest pozytywna , tylko nie można jej ogłosić oficjalnie - procedury.

,,Nieoficjalnie wiadomo, że sąsiedzi już złożyli u wojewody wnioski o zgromadzenie kolejnych dokumentów w sprawie Złotej 44.

- Rozumiemy, że termin podjęcia decyzji przez wojewodę został przesunięty ze względu na obowiązujące procedury. ''Oczekujemy jednak, że po dopełnieniu wszystkich formalności zostaniemy o niej niezwłocznie poinformowani, co pozwoli nam na wznowienie procesu inwestycyjnego ''. Orco jest gotowe wznowić prace na budowie w ciągu 8-12 tygodni od otrzymania decyzji wojewody - zapewnia Alicja Kościesza z Orco.

Alicja między wierszami ogłosiła decyzję :))
  • Re: zlota - news Autor: ~Baks28 [85.134.144.*]
    Tylko, że to będzie połowa grudnia
  • Re: zlota - news Autor: ~kasia [178.181.80.*]
    ja tez trwam. maja teraz stracha, z ORCO zartow nie ma. Maja wytoczony proces to po prostu `musza` wykonywac tak zalosne ruchy. wstyd tylko. co do kursu.. szczesliwi czasu nie licza.. wiecej optymizmu :-)
  • trzymajcie, ja za tydzień znowu wskoczę po 25-26PLN Autor: ~pijak [95.49.208.*]
    obsuwa w drodze
  • Re: zlota - news Autor: igorkwiatek [78.1.109.*]
    Qrwa, co za kraj. Grupa babci w beretach jest w stanie dalej blokować inwestycje poprzez składanie kolejnych wniosków.
  • Re: zlota - news Autor: ~shp [83.243.109.*]
    bardzo ciekawe.wlasnie pojawilo sie info, ze wojewoda czeka nie na 500 tylko na 200 zwrotek i ze juz 110 otrzymal. :)jutro sie dowiemy, ze juz otrzymal 150!pzdrshp
  • Re: zlota - news Autor: ~Baks28 [85.134.150.*]
    "Listy polecone czekają na poczcie tydzień, potem wysyłane jest drugie awizo. Dwukrotnie nieodebrane pismo uważa się za dostarczone. - Listy wysłaliśmy pod koniec sierpnia"
    Teoretycznie jutro powinna być decyzja
[x]
ORCOGROUP 9,79% 4,26 2026-05-15 15:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.