• Nowa umowa Autor: ~kbi [193.93.68.*]
    No i jest nawa umowa.
    Raport bieŜący nr 126/2010
    Podstawa prawna:
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieŜące i okresowe
    Zarząd M.W. Trade S.A.(Emitent) informuje, Ŝe w dniu 22.09.2010 roku wpłynęła do Spółki
    podpisana umowa z Samodzielnym Publicznym Zakładem Opieki Zdrowotnej. Wartość umowy
    wynosi 3 977 tys. PLN. Jej przedmiotem jest ustalenie nabycia oraz zasad spłaty przez SP ZOZ
    wierzytelności, przysługujących Emitentowi w stosunku do SP ZOZ. Szczegółowe warunki tej
    umowy, w tym wysokość prowizji nie odbiegają od standardów rynkowych stosowanych
    w umowach tego typu. W umowie nie zostały zawarte postanowienia dotyczące kar umownych.
    Umowa nie została zawarta z zastrzeŜeniem warunku. Ostateczny termin spłaty ustalono na
    31.08.2014 roku. Jest to zarazem największa umowa zawarta z tym podmiotem w ciągu ostatnich
    12 miesięcy.
  • Re: Nowa umowa Autor: ~uhu [87.207.58.*]
    Jeszcze tydzień temu bym nie uwierzył, że uda mi się dokupić kolejne kilkaset akcyjek za 15,25!
    Ludzie to są jednak głupi...
  • Re: Nowa umowa Autor: ~ted [95.143.243.*]
    Heja Ja nie mam akcji MWTrade obserwuje ja od 11 zl . I teraz mam takie pytanko czy oplaca sie juz wchodzic czy jeszcze poczekac troche na wiekszy zjazd o ile bedzie ?? Spolka na chwile obecna jest duzo przewartosciowana aczkolwiek ma duze perspektywy. No chyba ze uda sie Reforma zdrowie PO wtedy spolka nie bedzie miala prawa bytu poniewaz szpitale dzialajace jako spolki nie beda mogly sie tak zapozyczac jak obecnie co sadzicie ??
  • Re: Nowa umowa Autor: ~ggg [109.243.103.*]
    nie sluchaj tych tu, prawde powie ci pershing, spolka jest mocno przewartosciowana wzrosla 20 krotnie, wlasciciell to ten sam co od getinu i l corp poczytaj sprawdz sam a nie wypytuj ludzi bo ci beda naganiac tak jak im w danym momencie jest potrzbne, nikt kasy ci nie da taka jest prawda, a zyczliwych doradcow omijaj lukiem
  • Re: Nowa umowa Autor: ~ted [95.143.243.*]
    Dzieki, Takei podstawowe info o spolce mam i o Czrneckim wiem ze lubi czasmi wyciulac akcjonarait swoich spolek. Ale chodzi mi bardzizej o przyszlosc czy ta branza ma przyszlosc przeciez szpitale nie beda sie zadluzac wiecznie !!
  • Re: Nowa umowa Autor: ~Dyzio [91.94.163.*]
    Spółka dobra, ale przewartościowana, może być na niej i korekta w okolice 12 zł. Ja zaś polecam Magellana może nieco gorszy, ale firma większa o tej samej działalnośći (szpitale) ale za to 3 razy tańsza
  • Re: Nowa umowa Autor: ~nemo [95.41.197.*]
    póki co do ustawy droga daleka, a umowy zawarte do tej pory będą obowiązywały, a jeśli chodzi o cenę akcji to jest tak jak ze wszystkim coś jest tyle warte ile ktoś che za to zapłacić :D
  • Re: Nowa umowa Autor: ~vvv [109.243.103.*]
    a wszystkie umowy na kredyt w getinie hehehe, wiec to tylko dmuchany balon jak przyjdzie czas splaty kredytu peknie z hukiem
  • Re: Nowa umowa Autor: ~an24 [83.145.164.*]
    A z jakiego to powodu spółki nie mogą się zadłużac czy brać kredytów??
    ja nie wiem czy ty vvv wiesz co piszesz. MWT skupuje wierzytelności i w tym przypadku kupił wierzytelności jakiegoś ZOZU, a co za tym idzie długi będzie spłacał budżet państwa = najlepszy płatnik
  • Re: Nowa umowa Autor: ~cc [109.243.103.*]
    ale naganiasz az smierdzi stad do ameryki, :)

spolka niestabilna i nieprzewidywalna urosla 20 razy i ma z czego spasc, wczoraj bagatela spadek o -15 % kolejne dni podobnie,

nie dociera do was to ci pisze pershing, nie docieraja do was fakty tylko bedziecie nadal naganiac na wzrosty!
    wydaje mi sie vvv czy cc czy jak cie tam zwa ze to ty naganiasz na spadki zeby tanio kupic ;)
  • Re: Nowa umowa Autor: ~Romeo [87.204.109.*]
    Amica tez rosla od 4-5 pln nieprzerwanie.Dzis po korektach kosztuje prawie 50 pln.Jak sie nie myle tam tez byla korekta 15-20 %.
[x]
MWTRADE -4,65% 4,10 2025-10-20 15:06:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.