Na FASTFINIE dzisiaj była korekta, odleszczanie papieru, a jutro ponownie up i jazda przynajmniej do 1.14, dzisiaj grubasy podkupywały przez 2h z ukrytego na 0.92. Spółka z dobrymi perspektywami. Jutro będzie dobrze. Godna Polecenia.
W razie jakichkolwiek pytań piszcie pod mój stały adres email:grandme@wp.pl
Gruby Grand
(powyższy tekst piszącego stanowi wyraz jego osobistych opinii i nie powinien byc traktowany jako rekomendacja kupna bądz sprzedazy papierów wartościowych).
teraz spokojnie można akumulować akcje przed kolejnym wybiciem. Które nastąpi raczej szybko, bo na rynku zaczyna panować euforia, są wielkie apetyty na zakupy, być może to początki nowej hossy. A Fast to najlepsza giełdowa spółka w sektorze windykacji. Pewnie na dniach trwałe przebicie poziomu zeta.
Jesli bedzie tak jak napisałeś, czyli 1,14 to ja juz bede miał sprzedany papier, bo ustawioną mam sprzedaż na poziomie 1,xx, a potem ustawie kupno po 0,9x
Tutaj ze wzlotow na 1+ to beda nici dopoki: nie bedzie powazny graczy. Te wahania od 0.8 do 1 do gra pozycyjna robiona na malych 1 razowych zleceniach. Powrotu na 1.2 nie bedzie bo nigdy firma tam na stale nie byla...tak wiec bedzie sieczka w twoim stylu: czyli kupim troszke za 0.85 sprzedam w granicach 0.95-1. Idealne dla ciulaczy...