• pakiet Autor: ~owad [81.190.251.*]
    I co o tym sądzić ? Ja myślę, że ostro zaczyna być w firmie, żeby tylko ten, kto kupił, nie sypnął w rynek...:((((
    16:34:57 0,96 -39,24 532321 200001 PAKIET
    http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=3155
  • Re: pakiet Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    misiu nie martw się :) taka wymiana wewnątrz zgromadzenia następuje... ktoś zarobił i chce strate ktoś ma dużą strate i zarobek nie zaszkodzi.... takie pakiety między góra są ... a moze tylko po to by jaja porobić, ale bardziej dla zaksięgowania straty... pakiet 50k :) to juz wielki pakiet i do tego mógłby być spokojnie sprzedany podczas sesji-dwóch góra trzech po kórsie analogicznym, do dzis a nie o 60gr nizszym... patrzcie na optimusa i nabierajcie wiary... bo i jago zaskoczy
    sorki pomyliłem sie...nie 50k a 500k :) ale to nie zmienia faktu ze nic nie jest strasznego,,, no chyba że to samo jago sprzedaje akcje włąsne dla macka wtedy było by lipne

pozdrawiam
    wiec jeśli to tak duzy pakiet to czekajmy na komunikat do końca tygodnia
  • Re: pakiet Autor: ~Irek [83.26.227.*]
    tak drogo sprzedali te akcje..........???????????
    ktoś zarobi jak puści je teraz po 1,60............
    kolejne pakiety powinni sprzedawać za symboliczny 1 grosz..........!!!!!!!!!!!!!!!!
    TO I TAK TRUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: pakiet Autor: ~Irek [83.26.227.*]
    ...........to jest po prostu przekręt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    złodziejska spółdzielnia...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a ja czekam na te 90 groszy...........i wówczas kupię tego śmiecia ...............
  • Re: pakiet Autor: ~radecky [83.12.146.*]
    LECZ SIĘ!! zabronisz eli przekładać akcji z jednego jej portfela do drugiego?? widocznie park wykazał za duzy zysk w tym roku :D a elka będzie trzymać
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.