udało mi się kupić po 22zł teraz myślę ze pójdzie do góry,święta idą ,najlepszy okres dla spółki ,dodatkowo mają otwierać w pierwszej połowie 2011 nowy zakład ,ruszyła kampania w mediach odnośnie produktów no i kontrahenci to Real, Carrefour, Tesco, Auchan, E.Leclerc, Kaufland, Lidl, Intermarche, MiniMAL, Polo Market, Biedronka ,Lidl,Makro Cash & Carry, BOS S.A., SYGEL-JOOL S.A., Mc Lane Polska Sp. z o.o., DLS S.A., EUROCASH S.A. więc to o czymś świadczy !!! jakie są Wasze wizje?Dla mnie to bardzo dobra spółka a trafiłem tu przypadkiem.Fajnie.Oczywiście nikogo nie namawiam .
tez mam w portfelu Helio ,Otmuchów i Jutrzenkę myśle ze to najlepszy dla nich okres.Spółki te mają to do siebie ze często sprzedają tzw produkty no name po bardzo rozsądnych cenach,a jak wiadomo społeczeństwo coraz bardziej patrzy do portfela przy zakupach wybierając stosunkowo korzystniejsze cenowo produkty.Myślę ze wyniki za 4 kwartał będa naprawdę dobre.
wiem jedno ze teraz naewno zrobi sie glosno o nowym zakladzie ktory jest na ukonczeniu pozatym firma ma bardzo dobre perspektywy i jest super zarzadzana a co do wynikow za 2 kwartal pazdzienik - grudzien 2010 mysle ze prezes zrobi nam super niespodzianke Dzwonilem do Helio i wiem jedno ze spolka doupila nowe maszyny do bakalii i ida one pelna para co napewno przelozy sie na wyniki kwartalne