troche słaby z Ciebie obserwator. Dla twojej wiedomości - EPI - 1,5 mln ze średnią 0,155, w tym czasie niezły zarobek min. na FFI, EEX.
Zobaczymy co będzie dalej. Stawiam w krótkim terminie na EFI i VIV i troche dłuższym na EPI.
Pozdrawiam również pogromcę :)
coś nie tak z pamiięcią.....
twój post z zeszłego roku.......
Autor: ~mozarella [217.113.225.*], 2009-09-03 22:14
głupek do potęgi entej, juz brak mi słów na tego kalafiora. Twój cały pakiecik debilku to nosem wciągam jednym zleceniem. Mam swoje 1,5 ml ze średnią ok 0, 19 i dziekuję. Pogadamy pod koniec wrzesnia.
To proste jak drut, EPI nie minimum ma za sobą, może jeszcze raz ślizgnąć sie po 0,13, ale jeśli ktoś chce cokolwiek kupić to od 0,16 w górę, zatem wkrótce 1m-3m nasza groszówka da nieźle zarobić. Pozdrawiam, Baca
Niestety ale dzisiejszym zejsciem w cenie zamkniecia na 0,14 niestety popierdolila caly wykres mimo ze sztuk bylo tylko 500.Zarobic to EPI nie da jeszcze dlugo ale jest jedna nadzieja jak jutro walnie spowrotem na 0,16 w cenie zamkniecia to mozna to uznac za wypadek przy pracy a nie celowe popierdolenie wykresu.
Siedzę na EPI od zarania dziejów i nie narzekam ale tym wykresem to mnie rozwaliłes.Wiem z doswiadczenia ze kierunki wybicia zawsze sa dwa i nie wolno o tym zapominac.Dlatego S/L tak na wszelki wypadek ustawione mam równiez od zarania dziejow.Pozdrawiam