• KOMPAP Autor: ~sdc [83.28.75.*]
    do goscia o linku kk, co teraz powiesz czlowieczku, kupiles za 9,9 i plakales ze spadlo do 8 z groszami, pisalem ze zarabiaja cierpliwi, trzecia rada miala byc juz platna ale po promocji dostaniesz za free, trzymaj i zapytaj mnie kiedy sprzedac, a przy okazji pozdrawiam wszystkich cierpliwych inwestorow
  • Re: KOMPAP Autor: ~admiral [83.21.171.*]
    to gdzie lecimy ? 12,16 .18 ?
  • Re: KOMPAP Autor: ~sdc [83.28.75.*]
    moja pywatna opinia to 20 p, za tyle ja sprzedam, prosze sie nie sugerowac moimi "marzeniami", kazdy ma jakis swoj cel, akcje na ostatniej hossie sprzedalem za 22 do 24pln, teraz mam troche skromniejsze wymagania
  • Re: KOMPAP Autor: ~gepeto [83.14.222.*]
    no jak tam chłopaki? 10zeta pękło!
  • Re: KOMPAP Autor: ~Marcopolo [57.66.195.*]
    jak uwazacie z czym zwiazany jest ruch dzisiaj? Czekalem na przebicie 10zł od 6,70zł.
    Moska podobno za granica i mial nie wykonywac zadnych ruchow przez miesiac ;)

Napiszcie jakie jest wasze zdanie?
    ja jeszcze dokupiłem w piatek, bo ruch do góry był bardzo widoczny! może są już jakieś przecieki w związku Ozgrafem. Może też rynek dyskontuje posiadane akcje przez Kompap akcje Muzy, która ostatnio znowu poszła w góre.
  • Re: KOMPAP Autor: ~sdc [83.28.75.*]
    do konca III kwartalu kompap ma kupic granda od lipki, tak mowil w tvncnbc, poza tym kwestia ozgraf, wciaz otwarta, a czemu idzie do gory, pewnie ktos kupuje i liczy na spore zyski albo co wiecej wie ze zyski beda duze
    no ciekawe czy na stałe pokonaliśmy 10? dzisiaj całkiem niezłe obroty...
[x]
KOMPAP -8,57% 19,20 2026-04-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.