Dnia 2010-09-20 o godz. 13:28 ~zz napisał(a):
> ale napakowany balon, zaden z inwestorów nawet nie widział
> spolki przy mełgiewskiej a biora jak kgh. wycena z ksiezyca
> bedzie jutro płacz
To będzie lepsze nic cityinter.
mam 24 lata i nie zycze sobie pustych watkow , jestem na tej spolce od czwartku , moge was nauczyc pare sztuczek itp. licze na wspolprace , pajace , ciemnogrod i niewiedza beda usuniete ( tak jak ten watek powyzej)
Mokra faktycznie przesadzasz i ublizasz ludziom nie ladnie...chociaz fakt jak siedzis od czwartku na tym papierze to masz swoje 5minut ale pamietaj ilu sie poparzyło w tym kasynie:) ja próbuje wejsc po 20.70zeta moze dzis jeszcze puszcza
sorry za wulgarnosc , ale nie mow mi ze jestem glupia, podaj mi swoj nr gg lub nr .komorki w systemie binarnym to zadzwonie do ciebie mozemy sie nawet spotkac i cos ci pokaze...
Idioci sie najbardziej pienia jak im sie wytknie glupote. Co to za bzdury o "automatycznym" odblokowaniu zamrozonego kursu, ktory wyszedl poza widelki?! Oczywiscie, ze trzeba poczekac do 16.20, bo przewodniczacy sesji musi zatwierdzic kontynuacje. A tak nawiasem mowiac, to nie jest agencja towarzyska gdzie znajdziesz klientow do umowienia sie i dorobienia paru groszy, ale chyba musisz byc niezle zdesperownym spoconym paszkwilem, ze nawet tutaj probujesz. Powodzenia dzieciaku.
sam jak brakuje ci argumentow to najlepiej zwyzywac od ku..., slaby jestes , a poza tym zeby isc na mewki trzeba miec odwage kase ,i cos w gaciach , podaj mi swoj nr w systemie binarnym to ci to powiem osobiscie
Co Tobie z tym systemem binarym odbilo? Jezeli wedlug Ciebie podanie numeru w systemie binarnym w jakikowiek sposob go szyfruje to twoje strategie inwestycyjne so na poziomie trudnosci zadan w "Familiadzie". A co do argumentow to jeszcze raz masz tutaj jezeli nie doczytalas: kurs sie nie odblokowuje automatycznie.
sam czego sie boisz , licze na inteligentne wplecenia w familiadowe zarty Twoich namiarow ... czy to wyzwanie czy brak odwagi , ambicji ? chetnie wymienie sie pogladami, lece na amu , ciekawe co dzisiaj jadles dobrego ?
Kto czytał twoje posty ten wie a ty racjonalnych argumentów i tak nie zrozumiesz więc nie ma sensu tłumaczyć
Jeżeli chodzi o wyzywanie to przeczytaj swoje wpisy i zobacz jak ty zwracasz się do innych