• śmiech Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/INFINITY-Raport-miesieczny-sierpien-2010-2210294.html

To jest nawet fajne. Wzieli pieniądze z emisji na solaris gate (cel emisyjny) , szkoda nie udało się przyszedł nowy prezesik szczurek ogórek i wymyślił że solaris gate jest be i będzie strefa korzyści ale na to też potrzeba kasy więc zrobią nową emisję potem stwierdzą że strefa korzyści jest be i będzie.....

dynamika wzrostu przychodów z 75 tys do 5 mln, hyba jak szczurek ogórek to namaliuje plakatówkami. Potrzebują (znowu) znacznych nakładów w 2010r. - mamy koniec września pozostało 3 miesiące - jak oni chcą pozyskać w 3 miechy finansowanie, zinwestować ( w co na razie piszą o projekcie a dokładny biznes plan to pizda) i oczekiwać zwrotu z inwestycji począwszy od 2011r.

Co oni chcą w tym portaliku sprzedawać, mają jakieś umowy pośrednioctwa czy może będą ziemniaki od rolników sprzedawać.

Oszustwo i robienie wała ze wszystkich mam nadzieję że nie znajdzie się żaden debil chcący objąć nową emisję.

A tak na marginesie dlaczego właściciele nie zwiększą kapitału zakładowego przez wpłaty tylko znowu chcą ludzi okraść no ale jak ktoś się da to mu dobrze za debilizm trzeba płacić.
  • Re: śmiech Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    Ale to zdanie jest chyba najlepsze:

Spółka powinna odnotować przychody w wysokości 75 000 zł, co wobec wcześniejszych prognoz w wysokości 2 849 200 zł jest niewątpliwym ich obniżeniem, ale jest to zrozumiałe w przypadku zaangażowania się Spółki w nowy projekt internetowy.

Po prostu piękne. Chciałbym pogratulować autorowi tego raportu. Czas najwyższy coś napisać skoro trzeci kwartał się kończy a w księgach 2,2 tys przychodów, niewątpliwie dużo dużo za mało ale oczywiście wszycy rozumieją - nowy projekt, kązdy się zrzuci i dołoży.

• Re: śmiech Autor: ~amator [79.191.49.*]
    faktycznie boki zrywać, ja jestem inwestorem amatorem, nie jestem specjalistą, ale z tych bzdur to nawt i ja usmialem sie do lez
  • Re: śmiech Autor: ~madry [95.49.200.*]
    to jest najwiekszy zlodziej jaki mial okazje zagoscic na gieldzie, mam nadzieje ze udlawi sie naszymi pieniedzmi.
  • Re: śmiech Autor: ~de [89.79.68.*]
    mieliśmy 29 gr

kiedy naście ..- październik ?
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.